Nachádzate sa tu

Dielenská stolička na samobrzdiacich kolieskach Negro GTS - čierna

46 x 44/47 x 72/91 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Dielenská stolička na samobrzdiacich kolieskach Negro GTS - čierna

Moderná dielenská stolička NEGRO GTS splní všetky očakávania a požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov. Stolička je postavená na samobrzdiacich kolesách pre kobercové povrchy. Sedadlo aj opierka stoličky je vyrobená z mäkkého polyuretánu, ktorý je protišmykový a nekĺže. Jednoduché nastavenie výšky sedu je zabezpečené pneumatickým zdvihom a tak si stoličku viete prispôsobiť k rôznym výškam stolou. Prevedenie stoličky je čierne a jej maximálna nosnosť je 110 kg. Rozmery stoličky sú (ŠxHxV): 46x44-47x72-91 cm. Stabilitu stoličky zaručuje pevná podstava s priemerom 71 cm.
Parametre
Šírka46 cm
Hĺbka44/47 cm
Výška72/91 cm
TYPOVÉ OZNAČENIENegro GTS
HĹBKA OD - DO (CM)44 - 47
VÝŠKA OD - DO (CM)72 - 91
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)110
HLAVNÁ FARBAčierna
FARBAčierna
HLAVNÝ MATERIÁLkov
DOPLNKOVÝ MATERIÁLďalšie materiály
MATERIÁLkov / plast / polyuretánová pena
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
OPIERKY RÚKnie
KOLIESKAáno
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEkolieska s brzdou
Zobraziť ďalšie parametre
Dielenská stolička na samobrzdiacich kolieskach Negro GTS - čiernaDielenská stolička na samobrzdiacich kolieskach Negro GTS - čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín