Nachádzate sa tu

Záhradná hojdačka Igota - antracit / sivá

215 x 130 x 170 cm
391.00s DPH
325.83 € bez DPH
Naposledy zakúpené pred 14 hodinami
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia utorok 30.04.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:
95%
Priemerné hodnotenie
Hodnotili 4 zákazníci
5star3x
4star1x
3star0x
2star0x
1star0x
Napíšte hodnotenie
4 hodnotenia
4.75

Záhradná hojdačka Igota - antracit / sivá

Záhradná kovová hojdačka IGOTA so strieškou nevyniká iba svojou kvalitou, ale aj pekným vzhľadom. Kovová konštrukcia s hrúbkou 48/30/28/25/16 mm potiahnutá antracitovou práškovou farbou, materiál podušiek - polyester 160g/m2 v hrúbke 8 cm a materiál slnečnej striešky polyester 180g/m2, sú zárukou jej pevnosti, a sedacia časť hojdačky pozostáva z drôteného výpletu. O pokojný oddych sa postará sieťka proti komárom, dva dodatkové vankúše, ale aj podpivníky, ktoré poskytnú priestor pre pohár s Vaším obľúbeným nápojom. Rozmer hojdačky je (ŠxHxV): 215x130x170 cm. Navyše je možné hojdačku rozložiť do lôžkového stavu s rozmerom (ŠxD): 108x180 cm. Hĺbka sedu je 54 cm. Hojdačka je vyrobená z nepremokavého materiálu v sivej farbe, nie je však vhodné ju vystavovať silnému a intenzívnemu dažďu. Poskytne bezpečný a veľkorysí priestor na sedenie pre tri osoby a jej nosnosť je až 300 kg. Tak si oddýchnite vo svojej záhrade na hojdačke Igota. Hojdačka je dodávaná v demonte. Farebné dekoračné vankúše nie sú säčasťou balenia.

Parametre
Šírka215 cm
Hĺbka130 cm
Výška170 cm
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA52 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.3107 m3
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEIgota
HĹBKA SEDADLA (CM)54
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)108 x 180
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)300
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAantracit / sivá
PREVEDENIE POŤAHUsivá
HLAVNÝ MATERIÁLkov
DOPLNKOVÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLkov / látka
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
DRUH LÁTKYpolyester
VÝHODY PRODUKTUrozklad na lôžko, záves, poličky na nápoje
FUNKCIA POLOHOVANIAnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEáno
OPIERKY RÚKáno
KOLIESKAnie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEstrieška, podušky
Zobraziť ďalšie parametre
Záhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / siváZáhradná hojdačka Igota - antracit / sivá
95%
Priemerné hodnotenie
Hodnotili 4 zákazníci
5star3x
4star1x
3star0x
2star0x
1star0x
Napíšte hodnotenie
4 hodnotenia
4.75
100%
D. Záborská
30.03.2022
5
Dobre poslúži v lete na záhrade
100%
Siisula
11.06.2021
5
Hojdačka prišla rýchlo, konštrukcia je pevná oproti lacnejším hojdačkám. Diely nám sedeli ako mali, zložila sa vcelku rýchlo. Sieťka sa jednoducho upevní na suchý zips. Výhodou sú držiaky na nápoje po oboch stranách. Je pohodlná a dosť veľká. Pri zložení operadla sa dá ležať. Odskúšané a zatiaľ spokojnosť.
  • Držiaky na poháre, sieťka proti hmyzu, veľkosť, vankúše na sedenie plus 2 prídavné vankúšiky, možnosť zložiť na lehátko.
80%
Kristína H.
09.06.2021
4
Hojdačka zodpovedá popisu aj obrázkom. Pekná, moderná, pôsobí stabilne ale zas úplne pevná ako skala mi nepríde, je dosť ťažká ale napriek tomu je možné ju aj presúvať kto má silu resp. s pomocou niekoho druhého. Farba sa pomerne ľahko oškrie, ak vám napr. vystrelí z ruky kľúč. Nám bola dodaná rýchlo, na piaty deň, tak ako bolo uvedené pri produkte. Aj my sme mali problém so zle označenými dielmi, kde časti A a B bolo treba otočiť a spojiť opačne. Zložili sme to podľa plánu a hojdačka bola nakrivo (nedalo sa ležať - po rozložení malo lôžko spád dozadu a aj podpivníky boli dole kopcom). K hojdačke bolo všetko potrebné na zloženie. Nebola však dodaná farba resp. iné príslušenstvo na opravu ako som niekde čítala, že aj také im prišlo. Sieťku sme zatiaľ neskúsili. Pripevňuje sa o striešku na suchý zips. Kovový výplet je výborný po daždi, kedy sa dá hojdačka raz dva spojazdniť nahodením podušiek (3 ks) + 2 vankúšiky, ktoré sa uchytávajú len z vrchu na oboch rožkoch suchým zipsom o operadlo hojdačky. Trochu nestabilné, podušky sa rozšmykujú ale nespadnú, sú fajn mäkké aj dostatočne hrubé resp. vysoké, t.j. kovový výplet pod nimi nie je cítiť. Poťahy sú na zips, takže sa dajú predpokladám aj oprať. Hojdačka už zmokla ale neboli sme pritom, preto ťažko povedať či strieška premoká a či nie, ale skôr by som povedala, že riadny dážď prepustí. Slabý dáždik možno zvládne aj bez pretečenia.
  • - relatívne vysoká nosnosť (píšu 300kg, my sme zaťažili cca 250kg a bolo to cítiť, čiže len tak tak), ale určite lepšie ako tie v marketoch za 50-60,- EUR
  • - podpivníky
  • - možnosť rozložiť na lôžko
  • - sieť proti hmyzu
  • - polohovateľná strieška
  • - kovový výplet
  • - chýbala jedna krytka na šrób a ďalšia bola vadná od výroby
  • - zlé označenie dielov
  • - upevňovací hák pre stabilitu pri polohe ležmo je z plastu a pri divokom nasadaní na lôžko sa môže vykĺznuť alebo dokonca zlomiť, pozor nato
100%
Ľuboslav Chvasta
21.05.2021
5
Síce sme čakali dlhšie ako bolo sľúbene ale oplatilo sa čakať. Sme s ňou spokojní.
  • Skladanie bolo jednoduché. Do hodiny sme si ju mohli užívať.
  • Dve časti na základni boli zle označené , prehodené písmená A, B. Stačilo to otočiť a všetko bolo ok
Je konštrukcia dostatočne pevná, a hlavne predná tyč pod stehnami? Iná, podobná hojdačka od Nabbi sa mi vpredu prehla. Rád by som si kúpil túto. Ďakujem
toggle
Veľmi nás to mrzí, že sa Vám hojdačka prehla. Maximálne zaťaženie hojdačky je 300 kg.

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín
Možnosť dokúpiť: 

Alternatívne produkty