Nachádzate sa tu

Záhradné kreslo z umelého ratanu so stolíkom Twist - béžový melanž / sivá

96 x 89 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Záhradné kreslo z umelého ratanu so stolíkom Twist - béžový melanž / sivá

Pôsobivé a výnimočné záhradné kreslo so stolíkom z umelého ratanu TWIST Vás jednoznačne očarí svojím nevšedným dizajnom. Neobvyklé a pôvabné tvary si získajú každého. Vynikajúca kvalita a precízne spracovanie. Kreslo aj stolík sú vyrobené z najkvalitnejšieho syntetického ratanu, ktorý je odolný voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Úchvatný mäkký vankúš, vyrobený z pevného materiálu, zvyšuje komfort pri odpočinku a vy budete chcieť stráviť každý voľný čas v súkromí Vašej domácej záhrady. Oceľová konštrukcia zaručuje stabilitu a bezpečnosť počas Vašich chvíľ nerušeného relaxu. Umelý ratan v béžovej melanž farbe má rozmery 7-8 mm x 1,2 mm a má hladkú štruktúru.

Rozmery kresla:
- Priemer: 96 cm
- Hĺbka sedu: 54 cm
- Výška: 89 cm
- Priemer podnože: 58 cm
- Výška podstavca: 28 cm

Rozmery okrúhleho stolíka:
- Priemer: 50 cm
- Výška: 50 cm

Sivý vankúš je súčasťou kresla. Obliečka na vankúš je vyrobená z vysoko kvalitnej textílie potiahnutej teflónom (100% polyester), ktorá ho chráni pred vlhkosťou. Hrúbka vankúša je 15 cm. Kreslo Vás prekvapí aj svojou otočnou funkciou - otáča sa o 360 stupňov.

Materiál umelý ratan je odolný voči škodlivým poveternostným podmienkam, avšak aby ste si užili nábytok čo najdlhšie, odporúčame zakúpenie ochranného krytu. Tmavosivé krytie je jednodielne a má spodnú časť so šnúrkou, preložené je kovovými krúžkami. Všetky kryty sú šité na objednávku.

Parametre
Šírka96 cm
Výška89 cm
TYPOVÉ OZNAČENIETwist
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
HLAVNÁ FARBAbéžová
FARBAbéžový melanž / sivá
PREVEDENIE POŤAHUsivá
HLAVNÝ MATERIÁLumelý ratan
MATERIÁLumelý ratan / hliník / pena / látka
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
DRUH LÁTKYpolyester
DRUH KOVUhliník
VÝHODY PRODUKTUfunkcia otáčania, snímateľný poťah
ROZKLADACIA FUNKCIAnie
VÝPLŇ SEDACEJ ČASTImolitánová
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEmäkké sedenie
Zobraziť ďalšie parametre
Záhradné kreslo z umelého ratanu so stolíkom Twist - béžový melanž / siváZáhradné kreslo z umelého ratanu so stolíkom Twist - béžový melanž / siváZáhradné kreslo z umelého ratanu so stolíkom Twist - béžový melanž / sivá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty