Nachádzate sa tu

Záhradný set z umelého ratanu Eccellente - hnedá

100 x 100 x 74 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Záhradný set z umelého ratanu Eccellente - hnedá

ECCELLENTE je špičkový záhradný set stola a stoličiek, ktorého dizajn zodpovedá najnovším globálnym trendom. Nábytok je vyrobený z umelého ratanu, ktorý zaručuje neuveriteľnú odolnosť a mechanickú pevnosť. Vysoko kvalitný syntetický ratan je tiež odolný voči škodlivému dažďu, vetru či UV žiareniu, vďaka čomu si nábytok zachová svoj pôvodný vzhľad dlhšie než ktorýkoľvek iný materiál. Záhradný set Eccellente je veľmi praktický. Vďaka ľahkej hliníkovej konštrukcii stola ho môžete premiestniť bez vynakladania veľkého úsilia, či už chcete relaxovať v tieni alebo na slnku. Umelý ratan má rozmery 7-8 mm x 1,2 mm. Konštrukcia stoličiek je z kvalitnej ocele. Set je v hnedom farebnom prevedení a má hladkú štruktúru.

Pozostáva z 5 prvkov:
- 4 x stolička, rozmery (ŠxHxV): 55x55x95 cm
- 1 x stôl s priehľadným bezpečnostným sklom hrubým 5 mm, uloženým na ratane, rozmery stola (ŠxHxV): 100x100x74 cm

Doplňujúce rozmery stoličky:
- Výška od zeme k sedadlu: 45 cm
- Výška operadla od sedadla: 54 cm

Stoličky môžete použiť okamžite po vybalení. Pri skladovaní s nimi nebudete mať problém, dajú sa totiž vložiť jedna do druhej a tak nezaberajú veľa miesta. Stôl vyžaduje jednoduchú montáž podľa priložených inštrukcií. Sklenená stolová doska je upevnená na silikónových prísavkách, ktoré ju chránia pred skĺznutím.

Materiál umelý ratan je odolný voči škodlivým atmosférickým podmienkam, avšak aby ste si užili nábytok čo najdlhšie, odporúčame zakúpenie ochranného krytu. Tmavosivé krytie je jednodielne a má spodnú časť so šnúrkou, preložené je kovovými krúžkami. Všetky obaly sú šité na objednávku.

Parametre
Šírka100 cm
Hĺbka100 cm
Výška74 cm
TYPOVÉ OZNAČENIEEccellente
VÝŠKA SEDADLA (CM)45
VÝŠKA OPERADLA (CM)54
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
HLAVNÁ FARBAhnedá
FARBAhnedá
HLAVNÝ MATERIÁLumelý ratan
MATERIÁLumelý ratan / hliník / oceľ / sklo
DRUH KOVUhliník
DRUH SKLAmliečne
ROZKLADACIA FUNKCIAnie
PRE POČET OSÔB4
VÝPLŇ SEDACEJ ČASTImolitánová
Zobraziť ďalšie parametre
Záhradný set z umelého ratanu Eccellente - hnedáZáhradný set z umelého ratanu Eccellente - hnedáZáhradný set z umelého ratanu Eccellente - hnedáZáhradný set z umelého ratanu Eccellente - hnedáZáhradný set z umelého ratanu Eccellente - hnedáZáhradný set z umelého ratanu Eccellente - hnedá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty