Nachádzate sa tu

Záhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecru

200 x 100 x 74 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Záhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecru

Exkluzívny ratanový záhradný set GUSTOSO si získa obdiv každého, kto vie oceniť originálny dizajn a eleganciu. Umelý ratan má vysokú mechanickú pevnosť a odolnosť voči dažďu, vetru, mrazu a dlhotrvajúcemu slnečnému žiareniu. Gustoso je ideálny pre rodinné oslavy a stretnutia s priateľmi. Precízne povrchové úpravy, hliníková konštrukcia a elegantné vankúše sedadiel podčiarkujú jedinečný štýl a kvalitu nábytku. Správne tvarované, pohodlné stoličky urobia z každej chvíle strávenej na čerstvom vzduchu mimoriadne príjemnú relaxáciu. Umelý ratan má rozmery 7-8 mm x 1,2 mm. Je v čiernom farebnom prevedení a má jemne rebrovanú štruktúru.

Tento záhradný set pozostáva z:
- 6 x stolička, rozmery (ŠxHxV): 60x60x88 cm
- 1 x stôl s priehľadným bezpečnostným sklom hrubým 5 mm, uloženým na ratane, rozmery stola (ŠxHxV): 200x100x74 cm

Iné rozmery:
- Výška stoličky od zeme k sedadlu: 43 cm
- Výška operadla od sedadla: 45 cm
- Šírka a hĺbka sedadla: 44 cm
- Šírka opierok a operadiel: 4 cm

Mäkké vankúše vo farbe Ecru sú súčasťou balenia (6 ks sedadlá stoličiek). Všetky sú vybavené odnímateľným puzdrom, ktoré je vyrobené z nepremokavého 100 % polyesteru. Prať ho môžete pri nízkych teplotách. Obliečky na vankúše sú šité z vysoko kvalitnej textílie potiahnutej teflónom, ktorá ich chráni pred vlhkosťou. Plnenie vankúšov je vyrobené z vysoko kvalitnej čalúnnej peny (stredne tvrdej - T25), ktorá zabraňuje ich deformácii. Hrúbka vankúšov je 5 cm. Stoličky môžete použiť okamžite po vybalení. Stôl vyžaduje jednoduchú montáž podľa priložených inštrukcií. Sklenená stolová doska je upevnená na silikónových prísavkách, ktoré ju chránia pred skĺznutím.

Materiál umelý ratan je odolný voči škodlivým atmosférickým podmienkam, avšak aby ste si užili nábytok čo najdlhšie, odporúčame zakúpenie ochranného krytu. Tmavosivé krytie je jednodielne a má spodnú časť so šnúrkou, preložené je kovovými krúžkami. Všetky obaly sú šité na objednávku.

Parametre
Šírka200 cm
Hĺbka100 cm
Výška74 cm
TYPOVÉ OZNAČENIEGustoso
VÝŠKA SEDADLA (CM)48
VÝŠKA OPERADLA (CM)45
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
HLAVNÁ FARBAčierna
FARBAčierna / ecru
PREVEDENIE POŤAHUkrémová
HLAVNÝ MATERIÁLumelý ratan
MATERIÁLumelý ratan / hliník / sklo / pena / látka
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
DRUH LÁTKYpolyester
DRUH KOVUhliník
DRUH SKLAčíre
VÝHODY PRODUKTUsnímateľný poťah
ROZKLADACIA FUNKCIAnie
PRE POČET OSÔB8
VÝPLŇ SEDACEJ ČASTImolitánová
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEmäkké sedenie
Zobraziť ďalšie parametre
Záhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecruZáhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecruZáhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecruZáhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecruZáhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecruZáhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecruZáhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecruZáhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecruZáhradný set z umelého ratanu Gustoso - čierna / ecru

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty