Nachádzate sa tu

Dielenská servisná skriňa so zváranou konštrukciou TSS/ET - svetlosivá / grafit

102 x 53.5 x 195 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Dielenská servisná skriňa so zváranou konštrukciou TSS/ET - svetlosivá / grafit

Dielenská servisná skriňa TSS/ET bude perfektným riešením vybavenia pre všetky dielne, montážne alebo servisné haly. Zváraná konštrukcia skrine je vyrobená z kvalitného oceľového plechu a zaručuje dokonalú stabilitu, pevnosť a odolnosť skrine. Náterová hmota s práškovým nástrekom zaručuje perfektné mechanické a antikorózne parametre nábytku. Skriňa je zložená z troch častí. Štandardným vybavením najvyššej časti skrine sú perforované dvere a zadná stena na jednoduché pripevnenie stojanov a háčikov na dielenské nástroje. V jej vnútri sa nachádza jedna polica s nosnosťou 60 kg a možnosťou nastavenia a jej umiestnenia každých 3,5 cm. Stredná časť skrine má na ľavej strane umiestnený E modul, ktorý pozostáva z dvoch zásuviek s rozmerom (ŠxHxV): 38,6x45x8,5 cmn jedna zásuvka s rozmerom (ŠxHxV): 38,6x45x17,3 cm a ďaľšia zásuvka s rozmerom (ŠxHxV): 38,6x45x26,1 cm. Na pravej strane sa nachádza modul T, ktorý je zložený z dvoch praktických zásuviek s rozmerom (ŠxHxV): 53,6x50x8,5 cm a jednej zásuvky s rozmerom (ŠxHxV): 53,6x50x17,3 cm a štvrtej zásuvky s rozmerom (ŠxHxV): 53,6x50x26,1 cm. Spodná časť skrine je zložená zo zásuvky s rozmerom (ŠxHxV): 95,5x45x17,3 cm. Bonusom tejto skrine sú regulátory vyrovnávania, vďaka ktorým sa skriňa prispôsobí miestu, na ktorom bude postavená. Každá časť skrine je osobitne uzavretá samostatným cylindrickým zámkom systému Master, ktorý sa dodáva vrátane dvoch kľúčov. Všetky zámky v danej sérii je možné otvoriť špeciálnym kľúčom Master, ktorý je možné samostatne doobjednať. V prípade záujmu je možné k skrini dokúpiť aj bohaté doplnkové vybavenie napríklad organizéry a vložky tlmiace nárazy do zásuviek, háčiky a stojany na dielenské náradie a iné. Farebné prevedenie skrine je svetlosivá RAL 7035 / grafit 7024. Maximálne zaťaženie skrine je 500 kg a maximálne zaťaženie jedného krídla dverí je 10 kg. Celkové rozmery sú (ŠxHxV): 102x53,5x195 cm.
Parametre
Šírka102 cm
Hĺbka53.5 cm
Výška195 cm
TYPOVÉ OZNAČENIETSS/ET
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAsvetlosivá / grafit
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLkov
DRUH KOVUoceľ
ORIENTÁCIAobojstranná
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEzváraná konštrukcia
Dielenská servisná skriňa so zváranou konštrukciou TSS/ET - svetlosivá / grafit

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín