Nachádzate sa tu

Konferenčná stolička Steny - červená / čierna / chróm

47 x 57.5 x 84 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Konferenčná stolička Steny - červená / čierna / chróm

Moderná, originálna a praktická konferenčná stolička STENY bude skvelým obohatením pre konferenčnú miestnosť, zasadačku alebo čakárne. Stabilita stoličky je zabezpečená štyrmi kovovými, štíhlymi nožičkami v elegantnom, lesklom prevedení chróm. Široké sedadlo a operadlo sú čalúnené kvalitnou, na oder odolnou ekokožou, v zaujímavom červenom prevedení. Prestížna ekokoža Valencia je charakteristická najvyššími parametrami použiteľnosti a kvality. Je mäkká a príjemná na dotyk, dostupná v širokej škále farieb. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou proti oderu až 300 000 cyklov Martindale a stálosťou farieb na svetle 7. Disponuje certifikátom nehorľavosti, vďaka ktorému sa môže používať vo verejných budovách. Je to umývateľná tkanina s jednoduchou údržbou vďaka čomu je vhodné ju používať na miestach s vysokými hygienickými požiadavkami. Vyrobená je zo 100 % vinylovej zmesi a 100 % polyestru Hi-Loft2TM. Stálosť farieb pri trení za sucha je 4-5 a za mokra 5. Požiarne vlastnosti EN 1021 časť 1 (cigareta), EN 1021 časť 2 (zápalka), EN71-2:2006 + A I:2007, ECE RI 18, NFPA 260 - Trieda I, NF P 92-503/M2, BS 5852 časť 2 Crib 5, (MED) Marine Equipment Directove, CA Yech. Bulletin 117, časť E, UNI 9175, trieda 1 I Emme, FAR 25/853, FMVSS 302, DIN 2102 B2, Önorm A 3800 Teil I, Önorm B 3852 B1 Gruppe I, UFAC Fabric Class I, Rezolúcia IMO MSC.307 (88). Jej hmotnosť je 650 g/m2. Stoličky tohto typu sú stohovateľné, to znamená, že ich môžete uložiť jednu do druhej, maximálne však 4 kusy a šetriť tak miesto pri skladovaní či preprave stoličiek. Rozmery stoličky sú (ŠxHxV): 47x57,5x84 cm. Plastové prvky stoličky sú vyrobené v čiernej farbe. Maximálna nosnosť stoličky je do 150 kg. Doprajte si pohodlie a komfort aký si zaslúžite, s pohodlnou konferenčnou stoličkou Steny, či už to bude pri práci, počas pracovnej porady či pri čakaní v čakárni.
Parametre
Šírka47 cm
Hĺbka57.5 cm
Výška84 cm
POČET BALÍKOV VÝROBCU1 ks
VÁHA S OBALOM VÝROBCU10.4 kg
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.36 m3
TYPOVÉ OZNAČENIESteny
ŠÍRKA SEDADLA (CM)46,5
HĹBKA SEDADLA (CM)45,5
VÝŠKA SEDADLA (CM)48,5
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)150
HLAVNÁ FARBAčervená
FARBAčervená / čierna / chróm
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUValencia 02
HLAVNÝ MATERIÁLekokoža
MATERIÁLekokoža / plast / kov
POŤAHOVÝ MATERIÁLekokoža
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
OPIERKY RÚKnie
KOLIESKAnie
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)300000
Zobraziť ďalšie parametre
Konferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chrómKonferenčná stolička Steny - červená / čierna / chróm

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty