Nachádzate sa tu

Obojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožec

152 x 127 cm
21.00s DPH
17.50 € bez DPH
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 02.05.2024
Doprava 3.90 €
Množstvo:
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA

Obojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožec

Obojstranná baránková deka Unikorn od značky Kondela je ideálnym doplnkom do každej domácnosti. S rozmermi 127x152 cm je dostatočne veľká na to, aby poskytla pohodlie a teplo pre jednu alebo dve osoby. Je vyrobená z kvalitného polyesteru, ktorý je známy svojou odolnosťou a dlhou životnosťou.

Deka má svetlú bielu farbu s moderným vzorom jednorožca, čo ju robí atraktívnym doplnkom do akéhokoľvek interiéru. Je možné ju použiť celoročne, či už ako teplú prikrývku v chladnejších mesiacoch alebo ako štýlový doplnok na gauč alebo posteľ počas teplejších mesiacov.

Vlastnosti produktu:

  • Značka: Kondela
  • Farba: Biela / vzor jednorožec
  • Materiál: Polyester
  • Rozmery: 127 cm x 152 cm
  • Vzhľad: Moderný
  • Poťahový materiál: Látka
  • Váha s obalom dodávateľa: 0.98 kg

Tento produkt patrí do kategórií Vybavenie do domácnosti, Textil a koberce, Textil do spálne, Deky a paplóny. Je to skvelý výber pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a štýlový textil do svojej domácnosti.

Obojstranná baránková deka Unikorn je nielen praktická, ale aj esteticky príťažlivá. S jej pomocou môžete vytvoriť útulnú atmosféru v akomkoľvek priestore. Nechajte sa uniesť pohodlím a štýlom tejto deky.

Parametre
Dĺžka152 cm
Šírka127 cm
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA0.98 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.103 m3
TYPOVÉ OZNAČENIEUnikorn
HLAVNÁ FARBAbiela
DOPLNKOVÁ FARBAďalšie farby
FARBAbiela / vzor jednorožec
PREVEDENIE POŤAHUbiela
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLpolyester
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
DRUH LÁTKYpolyester
Obojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožecObojstranná baránková deka Unikorn 127x152 cm - biela / vzor jednorožec

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty