Nachádzate sa tu

Osvetlenie LED4 - biela

Záruka 24 mesiacov
Značka: CAMA MEBLE

Osvetlenie LED4 - biela

Nechajte svoju domácnosť zažiariť s osvetlením LED4. Biela farba osvetlenia vnáša do domácnosti harmóniu, čistotu a pokoj. Doprajte svojmu nábytku oživenie a zvýraznite jeho krásu s týmto unikátnym osvetlením, ktoré môže byť aj Vaše.
Parametre
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA1.1 kg
TYPOVÉ OZNAČENIELED4
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať nasucho
FARBAbiela
FARBA OSVETLENIAprirodzená
Osvetlenie LED4 - biela

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

CAMA MEBLE

CAMA MEBLE

Značka Cama Meble je synonymom kvality a detailného vypracovania. Nábytok tohto výrobcu dokáže vyhovieť každému vkusu, no najmä tým zákazníkom, ktorí hľadajú netradičné riešenie v interiéri. Široká škála výrobkov umožňuje zákazníkovi také vyskladanie nábytku, aby boli zachované všetky jeho požiadavky na vzhľad a funkčnosť nábytku. Bezchybné vypracovanie výrobkov Cama Meble z kvalitných materiálov je garantom jeho spoľahlivosti.

Spoločnosť Cama Meble pôsobí na trhu s nábytkom dlhé roky a zaoberá sa projektovaním, výrobou, predajom a veľkoobchodnou činnosťou, pričom od počiatku svojej činnosti získala silnú pozíciu na stredoeurópskom trhu s nábytkom. Spoločnosť počas rokov svojej existencie získala množstvo spokojných zákazníkov a aj na základe spätnej väzby od nich a ich požiadaviek ďalej projektuje, vyvíja, rozširuje svoju ponuku a zlepšuje kvalitu svojich výrobkov.

Spoločnosť sa pri tvorbe svojích produktov riadi najnovšími svetovými trendami tak, aby v kombinácii s funkčnosťou a komfortom prinášala na trh originálny vzhľad svojho nábytku. Rozmanitosť nábytku Cama Meble umožňuje vytvárať vysokú variabilitu rozloženia nábytku vo veľkých, ale aj malých interiéroch.

Všetok nábytok Cama Meble je originálny a nesie patentovanú ochrannú známku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín