Nachádzate sa tu

Plastové parenisko na nožičkách IPE600 59,6 cm - antracit

59.6 x 36.8 x 75.3 cm
34.00s DPH
28.33 € bez DPH
Skladom 2 ksZostávajú už len 2 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 04.04.2024
Doprava 3.90 €
Množstvo:
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Plastové parenisko na nožičkách IPE600 59,6 cm - antracit

Pre vytvorenie ideálnych podmienok pre vypestovanie sadeníc a pestovanie rastlín skvele poslúži plastové parenisko na nožičkách IPE600 59,6 cm. Parenisko je vyrobené z vysokokvalitného plastu v prevedení antracit, vďaka ktorému skvele zapadne do interiéru aj exteriéru. Použitý plast je odolný voči nepriaznivým vplyvom počasia, UV žiareniu a poveternostným vplyvom, jednoducho sa udržiava v čistote. Ľahké odnímateľné priesvitné veko obsahuje regulovateľné ventilačné otvory, ktoré zaistia správnu mikroklímu pre rast rastlín a zabránia ich zapareniu a zároveň ochráni rastliny pred nechceným hmyzom. Súčasťou pareniska sú nožičky, vďaka ktorým je vyvýšené a takže nie je potrebné sa veľmi zohýbať pri práci so sadenicami. Toto prenosné parenisko s rozmermi (ŠxHxV): 59,6x36,8x75,3 cm a objemom 30 litrov nezaberie veľa miesta a umožní pestovanie rastlín aj v nie veľmi priaznivých klimatických podmienkach. Sezóna záhradkárčenia začala, preto si predpestujte silné a zdravé sadenice, pripravené na presádzanie, s pareniskom IPE600.
Parametre
Šírka59.6 cm
Hĺbka36.8 cm
Výška75.3 cm
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU2.18 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE INTERNÝ0.1652 m3
POČET BALÍKOV INTERNÝ1 ks
VNÚTORNÝ OBJEM30 l
TYPOVÉ OZNAČENIEIPE600
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAantracit
HLAVNÝ MATERIÁLplast
MATERIÁLplast
NOŽIČKYplastové
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEodnímateľné veko, vetracie otvory
Zobraziť ďalšie parametre
Plastové parenisko na nožičkách IPE600 59,6 cm - antracitPlastové parenisko na nožičkách IPE600 59,6 cm - antracitPlastové parenisko na nožičkách IPE600 59,6 cm - antracitPlastové parenisko na nožičkách IPE600 59,6 cm - antracit

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty