Nachádzate sa tu

Pracovný stôl PSS03D/L1L6L7 - grafit / zelená

200 x 75 x 89 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Pracovný stôl PSS03D/L1L6L7 - grafit / zelená

Praktický a moderný stôl PSS03D / L1L6L7 sa vďaka svojmu zaujímavému prevedeniu a modernému konštrukčnému riešeniu línie Future Line stane Vašim každodenným pomocníkom vo Vašej pracovnej dielni, výrobnej alebo montážnej hale, či servisných strediskách. Konštrukcia stola je vyrobená z masívnych štvorcových profilov s rozmermi 40x40x1,5 mm. Vrchná časť stola - pracovná doska je vyrobená z odolnej olejovanej dubovej dosky s hrúbkou 4 cm, ktorá je rafinovane zapustená do kovového uhla. Stôl je možné vďaka kovovým regulátorom na vyrovnávanie, ktorými disponuje, prispôsobiť podlahe a tak zaručiť jeho dokonalú stabilitu a rovnosť. Náterová hmota stola s práškovou vrstvou zabezpečuje vynikajúce mechanické a antikorózne vlastnosti nábytku. Pracovný stôl disponuje tromi modulmi. Modul L1 je zložený z jednej skrinky s oceľovou policou a dvierkami s rozmerom (ŠxV): 59,2x59,6 cm, modul L6 je zložený zo štyroch zásuviek, pričom dve zásuvky majú rozmer (ŠxHxV): 59x48x9 cm, jedna zásuvka s rozmermi (ŠxHxV): 59x48x18 cm a štvrtá zásuvka s rozmerom (ŠxHxV): 59x48x24 cm. Modul L7 pozostáva zo štyroch zásuviek, pričom dve zásuvky majú rozmer (ŠxHxV): 59x48x12 cm, jedna zásuvka má rozmer (ŠxHxV): 59x48x15 cm a najspodnejšia zásuvka s rozmerom (ŠxHxV): 59x48x21 cm. K stolu je možné v prípade záujmu osobitne doobjednať a dokúpiť aj bohaté doplnkové vybavenie, ako sú napríklad mobilné kontajnery, nadstavby, osvetlenie, stojany na dielenské nástroje, vložky tlmiace nárazy a organizéry do zásuviek alebo zveráky. Maximálna nosnosť konštrukcie stola je 1500 kg. Vyrobený je vo farbe grafit RAL 7024 / zelená RAL 6018 a jeho rozmery sú (ŠxHxV): 200x75x89 cm.
Parametre
Šírka200 cm
Hĺbka75 cm
Výška89 cm
TYPOVÉ OZNAČENIEPSS03D/L1L6L7
DODÁVA SAčiastočne zmontované
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)500
HLAVNÁ FARBAsivá
DOPLNKOVÁ FARBAzelená
FARBAgrafit / zelená
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLkov
DOPLNKOVÝ MATERIÁLmasív
MATERIÁLoceľ / dubová doska
ORIENTÁCIAobojstranná
Zobraziť ďalšie parametre
Pracovný stôl PSS03D/L1L6L7 - grafit / zelená

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín