Nachádzate sa tu

Sada nerezových hrncov (8 ks) Martiz - nerezová

16/24 x 16/24 cm
90.00s DPH
75.00 € bez DPH
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia pondelok 20.05.2024
Doprava 4.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Sada nerezových hrncov (8 ks) Martiz - nerezová

Sada nerezových hrncov (8 ks) MARTIZ je vyrobená z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná voči pripáleniu a vhodná na použitie na všetkých typoch sporákov, vrátane indukčných. Sada je tvorená štyrmi hrncami rôznych veľkostí. Najmenší hrniec má objem 1,9 litra a priemer 16 cm, stredné hrnce majú objem 2,5 litra s priemerom 18 cm a 3,4 litra s priemerom 20 cm a najväčší hrniec má objem 5,8 litra a priemer 24 cm. Veko hrncov je vyrobené z pevného, hrubého skla, cez ktoré môžete kontrolovať pripravované jedlo vo vnútri hrnca. Hrnce je možné umývať aj v umývačke riadu. Pustite sa do pohodlného varenia s kvalitnými hrncami Martiz, ktorým neodolá žiadna gazdinka či šéfkuchár.

Parametre
Šírka16/24 cm
Hĺbka16/24 cm
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA4 kg
VNÚTORNÝ OBJEM13.6 l
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.0228 m3
TYPOVÉ OZNAČENIEMartiz
ŠÍRKA OD - DO (CM)16 - 24
HĹBKA OD - DO (CM)16 - 24
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAnerezová
FARBAnerezová
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLkov
VÝHODY PRODUKTUvhodné na všetky typy sporákov, aj indukčných
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE8 prvkov (4 hrnce a 4 pokrievky)
Zobraziť ďalšie parametre
Sada nerezových hrncov (8 ks) Martiz - nerezováSada nerezových hrncov (8 ks) Martiz - nerezováSada nerezových hrncov (8 ks) Martiz - nerezová

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty