Nachádzate sa tu

Stojan na kvety Albo - modrá / čierna

42 x 16 x 24 cm
49.00s DPH
40.83 € bez DPH
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia piatok 05.04.2024
Doprava 3.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA

Stojan na kvety Albo - modrá / čierna

Stojan na kvety Albo je elegantný a praktický doplnok do vášho interiéru. S jeho modrou a čiernou farbou prinesie do vašej domácnosti tmavší farebný akcent, ktorý sa ľahko kombinuje s rôznymi štýlmi nábytku.

Tento stojan na kvety je vyrobený z kvalitného kovu, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Je určený na umiestnenie na podlahu, takže môžete vytvoriť atraktívne aranžmány kvetin alebo dekoratívnych rastlín. Jeho rozmery sú 42 cm (šírka), 24 cm (výška) a 16 cm (hĺbka), takže poskytuje dostatok priestoru pre vaše obľúbené rastliny.

Stojan na kvety Albo je dodávaný už zmontovaný, takže jeho inštalácia je jednoduchá a bezproblémová. Údržba tohto stojana je tiež veľmi jednoduchá - stačí ho utierať navlhko.

Vzhľadom na svoju univerzálnosť a celoročné využitie je tento stojan ideálnym doplnkom pre každú domácnosť. Môže byť umiestnený v obývacej izbe, spálni, kuchyni alebo dokonca v kancelárii - vždy prinesie štipku elegancie a zároveň poskytne praktické riešenie pre vaše kvety.

Stojan na kvety Albo je produktom značky Kondela, ktorá je známa svojou vysokou kvalitou a dizajnom. S hmotnosťou 1.6 kg je tento stojan stabilný a bezpečný pre vaše rastliny.

Parametre
Šírka42 cm
Hĺbka16 cm
Výška24 cm
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.0117 m3
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA1.6 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEAlbo
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAmodrá
FARBAmodrá / čierna
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLkov
KOLIESKAnie
Zobraziť ďalšie parametre
Stojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čiernaStojan na kvety Albo - modrá / čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty