Nachádzate sa tu

Jednostranná lavica k šatňovej skrini LS-300/JS/480 - svetlosivá

30 x 76 x 40 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Jednostranná lavica k šatňovej skrini LS-300/JS/480 - svetlosivá

Jednostranná lavica LS-300/JS/480 pre montáž k jednej šatňovej skrini SUPE 300-01. Vďaka praktickej sedacej časti vyrobenej z lakovanej preglejky hrubej 1,2 cm a hĺbkou sedadla 28 cm, bude Vaše prezúvanie pred prácou alebo po práci jednoduchšie a ľahšie. Lavica môže slúžiť aj na oddych cez pracovnú prestávku. Regulátory vyrovnávania zabezpečia rovnosť a stabilitu skrine. Farebné prevedenie náterovej hmoty s práškovým nástrekom, ktorá predlžuje životnosť a funkčnosť skrinky je svetlosivá RAL 7035. Lavica je dodávaná vrátane súpravy skrutiek na upevnenie k skrini cez predpripravené otvory. Štandardná výška lavice je 40 cm, celková výška skrine s lavicou je 220 cm a šírka lavice je 30 cm.
Parametre
Šírka30 cm
Hĺbka76 cm
Výška40 cm
TYPOVÉ OZNAČENIELS-300/JS/480
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAsvetlosivá
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLpreglejovaný materiál
DOPLNKOVÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLpreglejka / oceľ
PRE POČET OSÔB1
Jednostranná lavica k šatňovej skrini LS-300/JS/480 - svetlosivá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín