Nachádzate sa tu

Kancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čierna

70 x 70 x 92/104 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Kancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čierna

Vysokou kvalitou a štýlovým dizajnom sa pýši kancelárska stolička s podrúčkami CUPRA BS. Je to pohodlná otočná stolička, ktorú je vhodné umiestniť do kancelárie, domácej pracovne, detskej či študentskej izby. Praktický a pohodlný čierny rám dokonale zapadne do súčasných dizajnových trendov a jednoducho ho zladíte s akýmkoľvek zariadením. Sedadlo stoličky je čalúnené z oboch strán a spolu so sieťovaným operadlom, ktoré je doplnené o výrazný bedrový profil zabezpečia dokonalé opretie, pohodlie a komfort pri práci či plnení si úloh. Výška operadla a bedrového profilu je pevná. Látka Synergy sa zaraďuje do IV. cenovej skupiny. Vyrobená je z 95 % prírodnej vlny a 5 % z polyamidu. Je charakteristická zaujímavou štruktúrou pripomínajúcou plsť. Je mäkká a veľmi príjemná na dotyk. Má vysokú odolnosť proti oderu až 100 000 cyklov Martindale, ako aj farebnú odolnosť proti svetlu 5, odolnosť pri trení za sucha 4 a za mokra 4, odolnosť proti žmolkovaniu má 4. Je nehorľavá a disponuje mnohými atestami (EN 1021 časť 1 (cigareta), EN 1021 časť 2 (zápalka) BS 7176 Nízke nebezpečenstvo, NF D 60-013, Önorm B 3825 & A 3800-1 (58 kg/m3 CMHR peny), UNI 9175 Classe 1 IM, EN13501 Adhered Trieda D, a1, d0, EN13501 Un-adhered Trieda E, a1, d0), vďaka ktorým sa môže používať v zariadeniach, kde sú bezpečnostné pravidlá obzvlášť dôležité. Jej hmotnosť je 400 g/m2. Použitá sieťovina je veľmi odolná voči oderu, zabezpečuje výbornú cirkuláciu vzduchu a perfektne sa prispôsobí tvaru chrbta používateľa. CUPRA BS disponuje mechanizmom Synchro Self, ktorý po uvoľnení umožní plynulý hojdací pohyb sedadla a operadla v súlade s pohybom používateľa. Operadlo so sedadlom sa dá zablokovať vo Vami zvolenej polohe a rovnako aj v štandardnej pracovnej polohe. Funkcia Self z názvu mechanizmu znamená, že odpor operadla sa automaticky prispôsobí hmotnosti používateľa. Stolička je vybavená praktickými mäkkými výškovo nastaviteľnými podrúčkami R6, ktoré ešte navýšia pohodlie pri používaní. Nádherná farebná kombinácia čierneho rámu a sieťoviny stoličky a tmavomodrého sedadla nádherne oživí každý priestor. O jednoduchší presun po miestnosti sa postarajú mäkké kolieska s priemerom 60 mm, ktoré nepoškriabu kameninové, drevené ani laminátové podlahy. Celkové rozmery stoličky sú (ŠxHxV): 70x70x92-104 cm, hĺbka sedu je 44 cm a šírka 48 cm. Dodávaná je v demonte.
Parametre
Šírka70 cm
Hĺbka70 cm
Výška92/104 cm
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU1 ks
POČET BALÍKOV VÝROBCU1 ks
VÁHA S OBALOM VÝROBCU16.2 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.14 m3
TYPOVÉ OZNAČENIECupra BS
VÝŠKA OD - DO (CM)92 - 104
ŠÍRKA SEDADLA (CM)48
HĹBKA SEDADLA (CM)44
VÝŠKA SEDADLA (CM)41,5
VÝŠKA SEDADLA - VÄČŠIA (CM)53,5
VÝŠKA SEDADLA OD - DO (CM)41,5 - 53,5
VÝŠKA PODRÚČIEK (CM)20,5
VÝŠKA PODRÚČIEK 2 (CM)27,5
VÝŠKA PODRÚČIEK OD - DO (CM)20,5 - 27,5
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAmodrá
FARBAtmavomodrá / čierna
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUSynergy 03
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka / sieťovina / plast
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
VÝHODY PRODUKTUmechanizmus Synchro self SF2, podrúčky R6
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKáno
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
OPIERKY RÚKáno
KOLIESKAáno
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)100000
Zobraziť ďalšie parametre
Kancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čiernaKancelárska stolička s podrúčkami Cupra BS - tmavomodrá / čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty