Nachádzate sa tu

Kancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / biela

68 x 68 x 99/119 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Kancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / biela

Vynikajúcimi ergonomickými vlastnosťami, vysokou kvalitou a precíznosťou spracovania sa pýši kancelárska stolička s podrúčkami MUNOS WOOD W. Najvyššiu úroveň pohodlia stoličky zabezpečuje výrazne tvarované sedadlo aj operadlo, či ďalšie ergonomické funkcie nastavenia. Pohodlne sa usaďte do priestranného sedadla, nastavte si jeho hĺbku podľa Vašich potrieb a prispôsobte si nastaviteľné operadlo a zabezpečte si tak správnu polohu bedrovej opierky. Uvoľnením zámku pohybového mechanizmu Synchro Plus umožníte plynulý, koordinovaný pohyb sedadla a operadla, ktoré budú kopírovať každý Váš pohyb. Operadlo je tiež možné uzamknúť v zvolenej polohe, vrátane základnej pracovnej polohy. Operadlo po celý čas kopíruje Váš chrbát, až pokým operadlo neuzamknete. Výplň operadla aj sedadla tvorí vstrekovaná pena, ktorá zaručí trvanlivosť a odolnosť aj po mnohých rokoch používania. Výška sedadla je nastaviteľná pomocou pneumatického zdviháka, ktorý je ovládaný páčkou pod sedadlom. Najvyššiu úroveň pohodlia zabezpečia viacúrovňovo nastaviteľné podrúčky R10. Výšku podrúčok možno nastaviť v rozsahu 75 mm, ich dĺžku v rozsahu 40 mm a uhol +/- 15 stupňov. Dokonalú mäkkosť a pohodlie zabezpečí čalúnenie sedadla aj operadla kvalitnou látkou svetlosivej farby, ktorá je odolná voči oderu a príjemná na dotyk. Látka Strong sa zaraďuje do III. cenovej skupiny. Je výnimočne mäkká a na dotyk príjemná poťahová látka s jedinečnými vlastnosťami. Je vyrobená zo 100 % polyesteru a jej hmotnosť je 381 g/m2. Vyznačuje sa dobrou odolnosťou voči oderu 50 000 cyklov Martindale a vysokou odolnosťou voči žmolkovaniu 4/5. Stálosť farieb na svetle je 5 a odolnosť farieb voči treniu za sucha je 4, za mokra 3-4. Je nehorľavá BS 5852: časť 1: 1979, Zdroj 0 (cigareta), tak je možné ju použiť vo verejných zariadeniach. Vďaka technológii Magic Home umožňuje rýchle odstránenie všetkých nečistôt z jej povrchu. Je vhodná pre domáce zvieratá a má vyššiu odolnosť voči roztiahnutiu. Disponuje tiež povrchovou úpravou Virus Protect, ktorá poskytuje trvalú ochranu proti vírusom, baktériám a hubám spôsobujúcim infekcie. Z vonkajšej strany sú sedadlo aj operadlo vyrobené z kvalitného bukového dreva, ktoré je morené na odtieň patyna svetlá a lakované kvalitným vodným lakom, ktorý je bezpečný pre životné prostredie a ľudí. Stabilitu stoličky a jednoduchší presun po miestnosti zabezpečí biela nylonová päťramenná základňa, ktorá je ukončená mäkkými kolieskami, ktoré sú určené na tvrdšie povrchy. Stolička je charakteristická bielymi konštrukčnými prvkami, podrúčkami a základňou. Maximálna nosnosť stoličky je do 150 kg a jej rozmery sú (ŠxHxV): 68x68x99-119 cm, výška sedu je 42 až 54 cm. Dodávaná je v demonte.
Parametre
Šírka68 cm
Hĺbka68 cm
Výška99/119 cm
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.29 m3
POČET BALÍKOV VÝROBCU2 ks
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU1 ks
VÁHA S OBALOM VÝROBCU27 kg
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU20 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEMunos Wood W
VÝŠKA OD - DO (CM)99 - 119
ŠÍRKA SEDADLA (CM)48
HĹBKA SEDADLA (CM)43,5
HĹBKA SEDADLA - VÄČŠIA (CM)48,5
HĹBKA SEDADLA OD - DO (CM)43,5 - 48,5
VÝŠKA SEDADLA (CM)42
VÝŠKA SEDADLA - VÄČŠIA (CM)54
VÝŠKA SEDADLA OD - DO (CM)42 - 54
VÝŠKA PODRÚČIEK (CM)23,5
VÝŠKA PODRÚČIEK 2 (CM)30,5
VÝŠKA PODRÚČIEK OD - DO (CM)23,5 - 30,5
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať namokro
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)150
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAsvetlosivá / patyna svetlá / biela
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUStrong 06
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka / drevo / plast
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
DRUH LÁTKYpolyester
VÝHODY PRODUKTUmechanizmus Synchro Plus SP1, podrúčky R10
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKáno
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
OPIERKY RÚKáno
KOLIESKAáno
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)50000
Zobraziť ďalšie parametre
Kancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Munos Wood W - svetlosivá / patyna svetlá / biela

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty