Nachádzate sa tu

Kancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / biela

70 x 70 x 99/112 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Kancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / biela

Kancelárska stolička s podrúčkami TIMI W PLUS je dokonalým spojením ergonomických vlastností, vysokej kvality spracovania a použitých kvalitných materiálov. Stolička bude veľmi pohodlným a funkčným prvkom pre zariadenie či už kancelárie, domácej pracovne či študentskej izby. Čalúnená je kvalitnou látkou, ktorá je príjemná na dotyk a je odolná voči oderu. Farebné prevedenie látky je čierna. Látka Osaka je zaradená do druhej cenovej skupiny látok. Je mimoriadne mäkká na dotyk a pripomína velúr. Vyrobená je zo 100 % odolných polyamidových vlákien a má vysokú odolnosť proti oderu až 100 000 cyklov Martindale. Jej odolnosť proti žmolkovaniu je 5 a stálosť farieb pri trení za sucha je 5 a za mokra tiež 5. Certifikovaná je ako ohňovzdorná podľa Európskej normy (EN 1021 časť 1 – cigareta). Celková gramáž látky je 480 g/m2. Osaka je udržiavaná v systéme ZERO SPOT, vďaka ktorému tkanina pomalšie absorbuje mokré škvrny a odstraňovanie pevných a suchých nečistôt je oveľa jednoduchšie. Stolička disponuje mechanizmom Synchro Self SF2 Plus, ktorý po uvoľnení zámku umožní plynulý, koordinovaný pohyb sedadla a operadla, ktorý kopíruje pohyb, čím zaručí ergonomickú oporu chrbta. Operadlo sa pohybuje synchrónne so sedadlom a je možné ho zablokovať v niekoľkých polohách. Odpor operadla je možné nastaviť podľa Vašej hmotnosti a jeho výška je pevná. Výšku sedadla je možné nastaviť pomocou pneumatického zdvihu, ktorý je ovládaný páčkou umiestnenou pod sedadlom. Mechanizmus navyše ponúka nastavenie hĺbky sedadla, vďaka čomu ho prispôsobíte Vašej výške. Funkcia AntiShock sa postará o to, aby Vám operadlo po uvoľnení nenarazilo do chrbta. Maximálne uvoľnenie pre Váš chrbát a ramená zaručia nastaviteľné podrúčky R6. Je možné nastaviť ich výšku hore - dole v rozsahu 70 mm. O stabilitu a pevnosť stoličky sa postará biela nylonová základňa, ktorá je doplnená o mäkké kolieska, ktoré nepoškriabu povrchy ako sú parkety, laminát alebo kameninové povrchy. Tiež sú vhodné na použitie na kobercových povrchoch. Maximálna nosnosť stoličky je do 150 kg a jej rozmery sú (ŠxHxV): 70x70x99-112 cm, výška sedu je od 41 do 54 cm. Neváhajte, s kancelárskou stoličkou Timi W Plus Vám pôjde práca od ruky. Dodávaná v demonte.
Parametre
Šírka70 cm
Hĺbka70 cm
Výška99/112 cm
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.14 m3
VÁHA S OBALOM VÝROBCU19 kg
POČET BALÍKOV VÝROBCU1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIETimi W Plus
VÝŠKA OD - DO (CM)99 - 112
ŠÍRKA SEDADLA (CM)48
HĹBKA SEDADLA (CM)46
VÝŠKA SEDADLA (CM)41
VÝŠKA SEDADLA - VÄČŠIA (CM)54
VÝŠKA SEDADLA OD - DO (CM)41 - 54
VÝŠKA PODRÚČIEK (CM)22,5
VÝŠKA PODRÚČIEK 2 (CM)29,5
VÝŠKA PODRÚČIEK OD - DO (CM)22,5 - 29,5
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať namokro
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)150
HLAVNÁ FARBAčierna
FARBAčierna / biela
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUOsaka 01
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka / plast
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
VÝHODY PRODUKTUmechanizmus Synchro Self SF2 Plus, podrúčky R6
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKáno
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
OPIERKY RÚKáno
KOLIESKAáno
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)100000
Zobraziť ďalšie parametre
Kancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / bielaKancelárska stolička s podrúčkami Timi W Plus - čierna / biela

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty