Nachádzate sa tu

Kuchyňa Montella 260 - biela

260 x 31.6/60 cm
516.00s DPH
430.00 € bez DPH
Skladom 1 ksZostáva už len 1 ks
Predpokladaný termín doručenia utorok 30.04.2024
Doprava 9.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Kuchyňa Montella 260 - biela

Veľmi obľúbený a čoraz častejšie preferovaný provensálsky štýl je ukrytý v elegancii a jednoduchosti kuchyne MONTELLA 260. Vďaka svojmu farebnému prevedeniu v nežnej bielej, dokáže z Vášho domova vytvoriť miesto harmónie a útulného prostredia. Celkový dizajn kuchyne podškrtávajú nápadité prvky ako zaujímavo tvarované dvierka alebo špecifické presklenie skriniek. Táto nádherná kuchyňa pozostáva zo štyroch horných skriniek a troch dolných skriniek. Vrchnú časť kuchyne tvorí skrinka s presklenými dvierkami s rozmerom (ŠxHxV): 80x31,6x72 cm, skrinka nad digestor s rozmerom (ŠxH): 60x31,6 cm, jednodverová skrinka má rozmer (ŠxHxV): 40x31,6x72 cm a dvojdvierková skrinka s rozmerom (ŠxHxV): 80x31,6x72 cm. Spodnú časť tvorí skrinka s dvoma dvierkami a dvoma šuplíkmi a má rozmer (ŠxHxV): 80x46,9x72 cm, skrinka s troma šuplíkmi má rozmer (ŠxHxV): 40x46,9x72 cm a drezová skrinka s dvoma dvierkami s rozmerom (ŠxHxV): 80x46,9x72 cm. Celková výška spodnej časti kuchyne aj s pracovnou doskou je 84,8 cm. Materiál použitý na výrobu kuchyne je kvalitná drevovláknitá MDF doska a drevotriesková doska. Korpus je vyrobený z drevotireskovej dosky v hrúbke 16 mm v jemnej bielej farbe a dvierka kuchyne sú vyrobené z drevovláknitej MDF s hrúbkou 16 mm taktiež bielej farby. Biela pracovná doska s hrúbkou 28 mm Vám poskytne dostatok plochy s rozmerom (ŠxH): 200x60 cm, na realizáciu Vašich kulinárskych schopností. Výhodou kuchyne je, že je prispôsobená na osadenie kobinovaného sporáka a digestoru pod skrinku nad digestor. Dvierka kuchyne sú doplnené o nezvyčajné kovové úchytky v kontrastnej čiernej farbe. Súčasťou kuchyne sú nastaviteľné konzoly pre jednoduchšie zavesenie skriniek na stenu, plynový mechanizmus zdvíhania pre jednoduchšie otváranie skriniek vyklápaním dohora. Všetky šuplíky sú osadené na teleskopických koľajničkách a závesy nedisponujú tlmiacou funkciou. Nastaviteľné kuchynské nožičky pomôžu pri vyrovnávaní a postavení kuchyne na rôznych povrchoch. Dobrá kuchyňa je nie len praktická, ale aj krásna.

Parametre
Šírka260 cm
Hĺbka31.6/60 cm
POČET BALÍKOV VÝROBCU12 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.319 m3
VÁHA S OBALOM VÝROBCU163.42 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEMontella 260
HĹBKA OD - DO (CM)31,60 - 60
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽodborná
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAbiela
FARBAbiela
PREVEDENIE KORPUSUbiela
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLDTD / MDF
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUDTD
OSVETLENIEnie
VÝHODY PRODUKTUv cene pracovná doska biela
FUNKCIA POMALÉHO ZATVÁRANIAnie
DREZnie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEplynové piesty
Zobraziť ďalšie parametre
Kuchyňa Montella 260 - bielaKuchyňa Montella 260 - bielaKuchyňa Montella 260 - bielaKuchyňa Montella 260 - biela

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín
Možnosť dokúpiť: 

Alternatívne produkty