Nachádzate sa tu

Obývacia stena Liberty - čierna / biela

308 x 43.5 x 208 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA
NÁKUPNÝ PORADCA:

Obývacia stena Liberty - čierna / biela

Obývacia izba nepochybne patrí medzi najobľúbenejšie miestnosti v domácnosti. Je plná života, smiechu a zábavy, ale aj dôležitých rozhovorov. Preto je dôležité, aby táto miestnosť vyzerala reprezentatívne, aby pôsobila pohodlne a príjemne, no hlavne aby ste sa v nej aj príjemne cítili. Obývacia stena LIBERTY je elegantná, moderná a atraktívna. Bez nej už obývačka nebude kompletná. Ponúka Vám bohatý úložný priestor. Pozostáva z nízkej a vysokej skrinky, ktoré sú z jednej časti sklenené, z druhej majú dvierka. Za dvierkami nájdete sklenené police. Rozmery vysokej skrinky sú (ŠxHxV): 89x33,8x208 cm, rozmery nízkej skrinky (ŠxHxV): 89x33,8x137 cm. RTV stolík má otvorený úložný priestor i vyklápacie skrinky. Jeho rozmery sú (ŠxHxV): 204x43,5x38 cm. Závesná polica Vám zas poskytne svoje ruky na vystavenie suvenírov, dekorácií či kníh. Rozmery police sú (ŠxHxV): 174,6x19x38 cm. Rozmery celej obývacej steny sú (ŠxHxV): 308x43,5x208 cm, zhotovená je z DTD (drevotriesková doska) laminovanej. Kombinácia bielej a čiernej farby zabezpečí, že Liberty nikdy nestratí svoje čaro. LED osvetlenie nie je súčasťou balenia, je možné ho dokúpiť. Dokúpiť si môžete aj komodu Liberty, ktorou rozšírite svoj úložný priestor na maximum.
Parametre
Šírka308 cm
Hĺbka43.5 cm
Výška208 cm
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.2476 m3
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA5 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA138.2 kg
TYPOVÉ OZNAČENIELiberty
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAčierna
DOPLNKOVÁ FARBAbiela
FARBAčierna / biela
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLlaminovaná DTD
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUlaminovaná DTD
OSVETLENIEza príplatok
FUNKCIA POMALÉHO ZATVÁRANIAnie
Zobraziť ďalšie parametre
Obývacia stena Liberty - čierna / bielaObývacia stena Liberty - čierna / bielaObývacia stena Liberty - čierna / biela

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty