Nachádzate sa tu

Plastový univerzálny kôš s bambusovým vekom ICLU50T 50 l - antracit

45 x 45 x 41 cm
37.00 €28.00s DPH
23.33 € bez DPH
Skladom 3 ksZostávajú už len 3 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 04.04.2024
Doprava 3.90 €
Množstvo:
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Plastový univerzálny kôš s bambusovým vekom ICLU50T 50 l - antracit

Majte predmety, doplnky a rôzne iné veci na poriadku s plastovým univerzálnym košom s bambusovým vekom ICLU50T 50 l. Bude skvelým praktickým pomocníkom nie len na odloženie vecí, ale je možné ho využiť aj ako stolík. Jeho vzdušné prevedenie a moderný dizajn, v krásnom prevedení antracit, skvele zapadne do každého interiéru. Je len na Vás, kde sa ho rozhodnete umiestniť, či do spálne, obývačky, kúpeľne či detskej izby, kdekoľvek splní svoju funkciu na sto percent. Vyrobený je z ľahkého a odolného plastu a je nenáročný na údržbu. Jeho priemer je 45 cm, výška je 41 cm a objem je 50 litrov.
Parametre
Šírka45 cm
Hĺbka45 cm
Výška41 cm
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU5 ks
VNÚTORNÝ OBJEM50 l
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU2.57 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE INTERNÝ0.083 m3
POČET BALÍKOV INTERNÝ1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEICLU50T
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAantracit
HLAVNÝ MATERIÁLplast
MATERIÁLplast / bambus
KOLIESKAnie
Zobraziť ďalšie parametre
Plastový univerzálny kôš s bambusovým vekom ICLU50T 50 l - antracitPlastový univerzálny kôš s bambusovým vekom ICLU50T 50 l - antracitPlastový univerzálny kôš s bambusovým vekom ICLU50T 50 l - antracitPlastový univerzálny kôš s bambusovým vekom ICLU50T 50 l - antracit

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty