Nachádzate sa tu

Regál Via VIA-04 - sonoma svetlá

130 x 30 x 108 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: MEBLOCROSS
100%
Priemerné hodnotenie
Hodnotil 1 zákazník
5star1x
4star0x
3star0x
2star0x
1star0x

Regál Via VIA-04 - sonoma svetlá

Netradičný a zároveň zaujímavý regál VIA-04 sa stane Vašim každodenným pomocníkom. Množstvom odkladacieho priestoru, ktorým disponuje Vám vytvorí miesto na odkladanie Vašich drobností a kníh. Je využiteľný z oboch strán, môžete ho otočiť o 180 stupňov. Vyrobený je vo farbe sonoma svetlá a jeho rozmery sú (ŠxHxV): 130x30x108 cm. Systém VIA sa vyznačuje svojou netradičnosťou, vkusom a zároveň modernosťou. Jednotlivé prvky, ale aj pekne zladený celok kolekcie VIA môžete využiť na zariadenie obývacích izieb, kancelárií či študenstkých izieb. Materiál, ktorý je použitý na výrobu je kvalitná, laminovaná DTD. Bonusom sú hrany doplnené ABS úpravou, ktorá je odolná voči mechanickému poškodeniu, vlhkosti a udržuje si farebnú stálosť. Hrúbka použitej drevotriesky je 16 mm a 25 mm. Vyskladajte si s kolekciou VIA, ktorá zmení charakter každej miestnosti, Váš vysnívaný domov. Farebné prevedenie jednotlivých prvkov si môžete vybrať z ponuky. V prípade záujmu je možné k zostave doobjednať aj LED osvetlenie v rôznych farbách.
Parametre
Šírka130 cm
Hĺbka30 cm
Výška108 cm
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.056 m3
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA26 kg
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEVia VIA-04
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAdub sonoma
FARBAsonoma svetlá
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLlaminovaná DTD
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUlaminovaná DTD
OSVETLENIEnie
FUNKCIA POMALÉHO ZATVÁRANIAnie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEABS hrany
Zobraziť ďalšie parametre
Regál Via VIA-04 - sonoma svetláRegál Via VIA-04 - sonoma svetláRegál Via VIA-04 - sonoma svetláRegál Via VIA-04 - sonoma svetláRegál Via VIA-04 - sonoma svetláRegál Via VIA-04 - sonoma svetláRegál Via VIA-04 - sonoma svetlá
100%
Priemerné hodnotenie
Hodnotil 1 zákazník
5star1x
4star0x
3star0x
2star0x
1star0x
100%
vlado l.
16.07.2020
5
odporucam, velmi pekne to vyzera

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

MEBLOCROSS

MEBLOCROSS

Firma Meblocross je rodinný podnik, ktorý je na trhu od roku 1984. Od začiatku založenia firma pracuje na svojom neustálom rozvoji, pričom jej hlavným cieľom je maximálna spokojnosť zákazníkov. Začiatky podnikania spočívali vo výrobe dosiek na krájanie mäsa, či vaľkanie cesta, vďaka ktorým si firma v tejto oblasti rýchlo vybudovala popredné miesto na trhu. V roku 1989 svoju výrobu obohatila o stolíky pod televízory a vďaka uznaniu odberateľov sa jej sortiment zakrátko rozšíril a uplatnil nie len na poľskom trhu, ale najmä na trhoch v zahraničí.

Dnes firma Meblocross ponúka viac ako 500 modelov nábytku, napríklad rôznr stojany, skrinky na akváriá, predsieňový nábytok, nábytok do kancelárií, obývačiek, kuchýň, či kúpeľní. Tento nábytok firma taktiež ponúka v pestrej škále farieb, ktorá umožňuje ich štylizáciu do každého interiéru.

V súčasnosti sa nábytok značky Meblocross predáva vo firemnej predajni vo Węgrowe, obchodoch s nábytkom na celom území Poľska, ako aj v ďalších 30 štátoch sveta. Svojim zákazníkom ponúka politiku trvalo nízkych a konkurencieschopných cien, dodržiavanie termínov a flexibilitu dodávok. Pestrému a premenlivému vkusu zákazníkov sa firma snaží vyhovieť neustálym zavádzaním nových vzorov, pričom vychádza z analýz potrieb zákazníkov a najnovších trhových trendov.

Cieľom firmy Meblocross je, aby pri tomto tempe rozvoja je výrobky aj naďalej spĺňali očakávania odberateľov z estetického, kvalitatívneho, funkčného i ekonomického hľadiska.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty