Nachádzate sa tu

Rohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosivá

288 x 214 x 83 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA
NÁKUPNÝ PORADCA:

Rohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosivá

Dokonalé pohodlie a výnimočný štýl! Týmito vlastnosťami oplýva celočalúnená rohová sedacia súprava ERMO. Okamžite Vás zaujme a stane sa Vaším obľúbeným nábytkom. Získa si Vás svojím polohovacím záhlavím, úložným priestorom a funkciou rozkladania. Má 5 opierok hlavy, ktoré sú polohovacie až v šiestich stupňoch. Sedaciu časť tvorí pružina falista a PUR pena. Rozmery sedačky sú (ŠxHxV): 288x214x83/102 cm. Vďaka rozkladacej funkcii už nemusíte nechať návštevu spať na nafukovacom matraci. So sedačkou Ermo jej vytvoríte plnohodnotné lôžko na spanie s rozmermi 127x200 cm. Výška sedu je 43 cm, hĺbka sedu 60 cm. Je v ľavom prevedení. Oblečená v látke Chester vo farebnom prevedení modernej svetlosivej si právom nárokuje na Váš obdiv. Pre zvýšenie spokojnosti Vám ponúkame možnosť objednania sedačky v 5 farebných prevedeniach látky Chester. Dodacia lehota je 6-8 týždňov. Ak Vás sedačka očarila, no nevyhovuje Vám rozmer, nevešajte hlavu. Môžete si zložiť sedačku podľa vlastných požiadaviek a predstáv.
Parametre
Šírka288 cm
Hĺbka214 cm
Výška83 cm
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA3 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA3.9626 m3
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA154 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEErmo L
HĹBKA SEDADLA (CM)60
VÝŠKA SEDADLA (CM)43
VÝŠKA SEDADLA - VÄČŠIA (CM)102
VÝŠKA SEDADLA OD - DO (CM)43 - 102
ŠÍRKA PLOCHY NA SPANIE (CM)127
HĹBKA PLOCHY NA SPANIE (CM)200
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)127 x 200
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAsvetlosivá
PREVEDENIE POŤAHUsivá
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUChester 17
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
VÝHODY PRODUKTUrozklad, úložný priestor
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYáno
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
ROZKLADACIA FUNKCIAáno
ÚLOŽNÝ PRIESTORáno
ČALÚNENIE ZADNEJ ČASTIáno
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEnie
ORIENTÁCIAľavá
VÝPLŇ SEDACEJ ČASTImolitánovo-pružinová
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEnastavenie záhlavia, molitánovo-pružinové sedenie
Zobraziť ďalšie parametre
Rohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosiváRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Ermo L - svetlosivá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty