Nachádzate sa tu

Rohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čierna

275 x 202 x 70/90 cm
1122.00s DPH
935.00 € bez DPH
Orientácia:
Skladom 3 ksZostávajú už len 3 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 25.04.2024
Doprava 9.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA
NÁKUPNÝ PORADCA:

Rohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čierna

Rohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L v sivej / čiernej farbe je ideálnym doplnkom do každého moderného interiéru. Tento produkt značky Kondela je dodávaný v demonte, ale jeho montáž je jednoduchá.

Sedačka má tmavú farbu, ktorá sa skvele hodí do rôznych farebných schém. Je vyrobená z látky a ekokože, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči oderu. Poťahový materiál je tiež látka, ktorú je možné ľahko udržiavať utieraním namokro.

Funkcie a komfort

Tento nábytok nie je len o dizajne, ale aj o funkcionalite. Sedačka má rozkladaciu funkciu, ktorá umožňuje jej použitie ako pohodlné lôžko s rozmermi 130 x 210 cm. Okrem toho ponúka úložný priestor pre uloženie rôznych predmetov.

Pre maximálny komfort pri sedení má sedačka nastaviteľné opierky hlavy a hĺbku sedadla 60 cm. Vankúše sú súčasťou balenia, čo pridáva na pohodlí a estetike tohto nábytku.

Rozmery a hmotnosť

Sedačka má rozmery 275 x 202 cm a výšku 70 cm. Hmotnosť balenia je 165 kg, čo svedčí o jej robustnosti a kvalite materiálov.

Či už hľadáte praktický nábytok do obývačky alebo chcete vytvoriť útulný kútik na relax, rohová sedačka Gelan New L je skvelou voľbou. Jej moderný vzhľad a funkčné prvky z nej robia ideálny doplnok do každého domova.

Parametre
Šírka275 cm
Hĺbka202 cm
Výška70/90 cm
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA165 kg
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA2.5592 m3
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA2 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEGelan New L
VÝŠKA OD - DO (CM)70 - 90
HĹBKA SEDADLA (CM)60
VÝŠKA SEDADLA (CM)40
ŠÍRKA PLOCHY NA SPANIE (CM)130
HĹBKA PLOCHY NA SPANIE (CM)210
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)130 x 210
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAsivá / čierna
PREVEDENIE POŤAHUsivá
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka / ekokoža
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYáno
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
ROZKLADACIA FUNKCIAáno
ÚLOŽNÝ PRIESTORáno
ČALÚNENIE ZADNEJ ČASTIáno
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEáno
ORIENTÁCIAľavá
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)100000
Zobraziť ďalšie parametre
Rohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čiernaRohová sedačka s rozkladom a úložným priestorom Gelan New L - sivá / čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty