Nachádzate sa tu

Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čierna

312 x 150/210 x 77/95 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čierna

Štýlová rohová sedačka DUERO L je priestranná sedačka v tvare U s dvoma úložnými priestormi a funkciou rozkladu. Sedačka je dostupná v ľavom aj pravom prevedení. S praktickou funkciou rozkladu jednoducho vykúzlite pohodlné lôžko na občasné prenocovanie návštev s rozmerom (ŠxH): 130x285 cm. Vašu posteľnú bielizeň jednoducho zmestíte do dvoch priestranných úložných priestorov. Sedačka je celočalúnená látkou a ekokožou, vo farebnej kombinácii svetlosivá (Sawana 21) / čierna (Soft 11), pričom je dostupná aj v ďaľších prevedeniach. Sedačka je postavená na chrómových, ozdobných nožičkách, ktoré jej dodávajú nezameniteľný šarm. O dokonalý komfort, mäkkosť a elasticitu sa postará vysoko kvalitná pena použitá na výplň sedačky. Rozmery sedačky sú (ŠxHxV): 312x150x48-95 cm a jej váha je 193 kg. Pohodlne sa usaďte a užívajte mäkkú náruč tejto majestátnej sedačky v kruhu Vašej rodiny.
Parametre
Šírka312 cm
Hĺbka150/210 cm
Výška77/95 cm
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU193 kg
POČET BALÍKOV VÝROBCU3 ks
VÁHA S OBALOM VÝROBCU195 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU2.849 m3
TYPOVÉ OZNAČENIEDuero L
HĹBKA OD - DO (CM)150 - 210
VÝŠKA OD - DO (CM)77 - 95
HĹBKA SEDADLA (CM)53
VÝŠKA SEDADLA (CM)48
ŠÍRKA PLOCHY NA SPANIE (CM)130
HĹBKA PLOCHY NA SPANIE (CM)285
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)130 x 285
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAsvetlosivá / čierna
PREVEDENIE POŤAHUsivá
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUSawana 21 / Soft 11
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka / ekokoža
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
VÝHODY PRODUKTUrozklad, úložný priestor
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
ROZKLADACIA FUNKCIAáno
ÚLOŽNÝ PRIESTORáno
ČALÚNENIE ZADNEJ ČASTIáno
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEnie
ORIENTÁCIAľavá
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEbonellové pružiny, pena T25
Zobraziť ďalšie parametre
Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čiernaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Duero L - svetlosivá / čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty