Nachádzate sa tu

Výpredaj

Skladacia stolička Smily - biela

37.5 x 41 x 77.5 cm
46.00 €28.00s DPH
23.33 € bez DPH
Skladom 1 ksZostáva už len 1 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 02.05.2024
Doprava 4.90 €
Množstvo:
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Skladacia stolička Smily - biela

Ľahkú, funkčnú a mimoriadne praktickú skladaciu stoličku SMILY si ihneď obľúbite. Vďaka svojim rozmerom, nízkej hmotnosti a úzkej konštrukcii nezaberá veľa miesta, ľahko sa premiestni a skladuje. Je ideálne ju umiestniť do rôznych konferenčných miestností, čakární, či využiť na exteriérové podujatia. Materiál použitý na jej výrobu je kvalitný kov, ktorý je lakovaný práškovou farbou v bielom prevedení. Sedadlo aj operadlo stoličky sú vyrobené z odolného polypropylénu, bielej farby, ktorý je pevný a jednoduchý na údržbu. Kombinácia kvalitných materiálov, z ktorých je vyrobená zaručuje dlhoročné používanie. Nohy stoličky sú doplnené chráničkami, ktoré chránia podlahu pred poškriabaním. Vďaka systému skladania má stolička v zloženom stave hrúbku len 2,5 cm a tak dokáže pri skladovaní perfektne šetriť miesto. Váha stoličky je 3,5 kg a jej maximálna nosnosť je do 150 kg. Celkové rozmery tejto funkčnej skladacej stoličky sú (ŠxHxV): 37,5x41x77 cm, šírka sedu je 37,5 cm a výška sedu je 43,5 cm. Smily je dôkazom toho, že aj jednoduché stoličky môžu byť pohodlné a praktické.
Parametre
Šírka37.5 cm
Hĺbka41 cm
Výška77.5 cm
VÁHA S OBALOM VÝROBCU4.1 kg
POČET BALÍKOV VÝROBCU1 ks
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU4 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.015 m3
TYPOVÉ OZNAČENIESmily
ŠÍRKA SEDADLA (CM)37,5
HĹBKA SEDADLA (CM)41
VÝŠKA SEDADLA (CM)43,5
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)150
HLAVNÁ FARBAbiela
FARBAbiela
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLplast
DOPLNKOVÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLplast / kov
DRUH KOVUoceľ
DRUH PLASTUPP (polypropylén)
VÝHODY PRODUKTUpráškovaná konštrukcia
ROZKLADACIA FUNKCIAnie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEskladacia
Zobraziť ďalšie parametre
Skladacia stolička Smily - bielaSkladacia stolička Smily - bielaSkladacia stolička Smily - biela

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty