Nachádzate sa tu

Taburetka Soria TA - tmavomodrá (Monolith 77) / orech

100 x 70 x 41 cm
170.00s DPH
141.67 € bez DPH
Varianty:
Taburetka Soria TA - tmavozelená (Kronos 19) / orechTaburetka Soria TA - svetlosivá (Paros 05) / bukTaburetka Soria TA - svetlosivá (Monolith 84) / bukTaburetka Soria TA - tmavozelená (Kronos 19) / bukTaburetka Soria TA - tmavozelená (Monolith 37) / bukTaburetka Soria TA - čierna (Sawana 14) / bukTaburetka Soria TA - čierna (Monolith 97) / bukTaburetka Soria TA - svetlosivá (Sawana 21) / bukTaburetka Soria TA - tmavomodrá (Kronos 09) / bukTaburetka Soria TA - tmavomodrá (Monolith 77) / bukTaburetka Soria TA - svetlosivá (Sawana 21) / orechTaburetka Soria TA - zlatá / bukTaburetka Soria TA - zlatá / orechTaburetka Soria TA - tmavozelená (Monolith 37) / orechTaburetka Soria TA - čierna (Monolith 97) / orechTaburetka Soria TA - tmavomodrá (Monolith 77) / orechTaburetka Soria TA - svetlosivá (Monolith 84) / orechTaburetka Soria TA - svetlosivá (Paros 05) / orechTaburetka Soria TA - čierna (Sawana 14) / orechTaburetka Soria TA - tmavomodrá (Kronos 09) / orech
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia pondelok 22.04.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Taburetka Soria TA - tmavomodrá (Monolith 77) / orech

Elegantná celočalúnená taburetka SORIA TA bude štýlovým a moderným kúskom nábytku a hlavne praktickým pomocníkom vo Vašej domácnosti. V kombinácii s pohovkou SORIA vznikne dokonalý, harmonický celok, ktorý zabezpečí pokojný a pohodlný odpočinok v ich príjemnom náručí. Taburetka je odetá do kvalitnej látky vo farebnom prevedení tmavomodrá (Monolith 77). Celkové rozmery taburetky sú (ŠxHxV): 100x70x41 cm, výška sedadla je 41 cm a hĺbka sedadla je 75 cm. Stabilitu taburetky zabezpečujú zaujímavo riešené nožičky v prevedení orech, ktoré dodávajú taburetke nezameniteľný charakter a sú vysoké 9 cm. Taburetka Soria TA je navrhnutá tak, aby dokonale vďaka svojmu dizajnu zapadla do akejkoľvek miestnosti v dome, či už to bude v obývačke, predsieni alebo spálni.

Parametre
Šírka100 cm
Hĺbka70 cm
Výška41 cm
VÁHA S OBALOM VÝROBCU35 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.317 m3
POČET BALÍKOV VÝROBCU1 ks
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU32 kg
TYPOVÉ OZNAČENIESoria TA
ŠÍRKA SEDADLA (CM)100
HĹBKA SEDADLA (CM)75
VÝŠKA SEDADLA (CM)41
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAmodrá
FARBAtmavomodrá (Monolith 77) / orech
PREVEDENIE POŤAHUmodrá
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUMonolith 77
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka / drevo
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
ROZKLADACIA FUNKCIAnie
ÚLOŽNÝ PRIESTORnie
NOŽIČKYdrevené
Zobraziť ďalšie parametre
Taburetka Soria TA - tmavomodrá (Monolith 77) / orechTaburetka Soria TA - tmavomodrá (Monolith 77) / orech

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty