Nachádzate sa tu

Výpredaj

Vianočný stromček Christee 19 150 cm - zelená

112 x 112 x 150 cm
96.00 €72.00s DPH
60.00 € bez DPH
Skladom 2 ksZostávajú už len 2 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 04.04.2024
Doprava 4.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Vianočný stromček Christee 19 150 cm - zelená

Na koniec decembra sa teší každý z nás, pretože nedočkavo očakávame príchod najkrajších sviatkov v roku - Vianoc. Vianoce predstavujú obdobie lásky, pokoja a radosti v kruhu najbližších. Ich najkrajším a neodmysliteľným symbolom je vianočný stromček. Mimoriadne realistický, luxusný vianočný stromček CHRISTEE 19 150 cm sa vyznačuje svojim kvalitným spracovaním a odolnosťou, vďaka čomu Vás bude sprevádzať po dlhé roky. Stromček bol vyrobený z 400 kusov PE vetvičiek a fóliových vetvičiek, vďaka čomu sa dokonale podobá na živý smrek. Vetvičky stromu sú mimoriadne husté, stabilné a počas skladovania sa neohýbajú ani nepoškodzujú. Fóliové vetvičky sú umiestnené do stredu stromčeka, aby mu dodali ešte väčšiu hustotu. 2D a 3D ihličie stromčeka je krásnej zelenej farby inšpirovanej prírodou. Rozmery stromčeka sú (ŠxHxV): 112x112x150 cm, jeho váha je 4,8 kg. Stabilitu a pevnosť stromčeka zabezpečuje stabilný, plastový podstavec. Zabudnite na akékoľvek starosti, ktoré sa vyskytnú okolo živého stromčeka, či už s opadávaním ihličia, či s tým, kde stromček po Vianociach odniesť, Christee 19 je bezproblémový a krásny umelý stromček, ktorý je takmer totožný so živým stromčekom. Veď čo je viac, ako vidieť radosť v detských očiach, pri ozdobovaní vianočného stromčeka a pri očakávaní darčekov?

Parametre
Šírka112 cm
Hĺbka112 cm
Výška150 cm
POČET BALÍKOV VÝROBCU1 ks
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU4.8 kg
VÁHA S OBALOM VÝROBCU5.73 kg
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.075 m3
TYPOVÉ OZNAČENIEChristee 19
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
HLAVNÁ FARBAzelená
FARBAzelená
HLAVNÝ MATERIÁLplast
MATERIÁLkov / polyetylén / PVC
DRUH PLASTUPE (polyetylén)
VÝHODY PRODUKTUplastový stojan
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEhusté 2D/3D ihličie
Zobraziť ďalšie parametre
Vianočný stromček Christee 19 150 cm - zelenáVianočný stromček Christee 19 150 cm - zelenáVianočný stromček Christee 19 150 cm - zelenáVianočný stromček Christee 19 150 cm - zelenáVianočný stromček Christee 19 150 cm - zelená

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty