Nachádzate sa tu

Visiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikel

76 x 10.5 x 113.7 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA

Visiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikel

Vybavenie do domácnosti sa neustále vyvíja a modernizuje. Jedným z produktov, ktoré vynikajú svojou jedinečnosťou a štýlom, je visiaca lampa Avier Typ 4 od renomovanej značky Kondela. Tento moderný doplnok je ideálny pre každého, kto hľadá funkčné a esteticky príťažlivé osvetlenie do interiéru.

Moderný dizajn a kvalitné materiály

Lampa má okrúhly tvar a je vyrobená z kvalitného kovu s povrchovou úpravou matný nikel. Jej vzhľad je moderný a elegantný, čo dodáva každej miestnosti sofistikovanosť. Lampa sa dodáva v demonte, ale jej montáž je jednoduchá a rýchla.

Funkcie a vlastnosti

Toto svietidlo je určené na stropné umiestnenie, pričom jeho vertikálne umiestnenie je hore. Svetlosť farby lampy je tmavá, čo vytvára útulnú atmosféru. Lampa má šírku 76 cm, hĺbku 10.5 cm a výšku 113.7 cm, čo z nej robí výrazný prvok v interiéri.

Údržba a dodatočné informácie

Údržba lampy je jednoduchá - stačí ju utierať navlhko. Je dôležité poznamenať, že lampa sa dodáva bez žiarovky. Hmotnosť lampy s obalom dodávateľa je 1.5 kg.

Lampa Avier Typ 4 je dostupná vo viacerých farebných prevedeniach, takže si môžete vybrať variant, ktorý najlepšie zapadne do vášho interiéru. Tento produkt je určený na celoročné použitie.

V rámci kategórie Lampy a svietidlá, konkrétne Nástenné a stropné lampy, predstavuje visiaca lampa Avier Typ 4 skvelú voľbu pre tých, ktorí hľadajú spojenie funkcionality a dizajnu.

Parametre
Šírka76 cm
Hĺbka10.5 cm
Výška113.7 cm
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.1612 m3
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA1.5 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEAvier Typ 4
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAďalšie farby
FARBAmatný nikel
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLkov
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEdodávané bez žiarovky
Zobraziť ďalšie parametre
Visiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikelVisiaca lampa Avier Typ 4 - matný nikel

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty