Nachádzate sa tu

Ergonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čierna

68 x 61 x 78/90 cm
107.00s DPH
89.17 € bez DPH
Varianty:
Ergonomická kľakačka na kolieskach Rufus - ružová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - zelená / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - sivohnedá (taupe) / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - sivá / čierna
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia piatok 03.05.2024
Doprava 4.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA

Ergonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čierna

Predstavujeme vám ergonomickú kľakačku na kolieskach Rufus od značky Kondela. Tento moderný nábytok je ideálny do interiéru a môže byť využívaný celoročne. S jej béžovou a čiernou farbou sa hodí do každého priestoru.

Kľakačka je vyrobená z kvalitnej látky, ktorá je odolná voči oderu až do 60 000 cyklov Martindale. Sekundárny materiál tvorí masív, čo zaručuje dlhú životnosť tohto produktu. Výška sedadla sa dá nastaviť v rozmedzí od 45 cm do 55 cm, čo umožňuje pohodlné sedenie pre každého. Maximálne zaťaženie kľakačky je 110 kg.

Montáž tohto nábytku je jednoduchá, dodáva sa totiž v demonte. Údržba spočíva v utieraní namokro, takže sa nemusíte obávať o zachovanie jej krásy a čistoty.

Kľakačka Rufus nie je len praktickým doplnkom vášho domova, ale aj štýlovým prvkom, ktorý obohatí akýkoľvek interiér svojim moderným vzhľadom. Jej rozmery sú 61 cm na hĺbku, 68 cm na šírku a výška sa pohybuje od 78 cm do 90 cm.

Tento produkt je dostupný v rôznych farebných prevedeniach, takže si môžete vybrať presne to, čo sa hodí k vašim ostatným nábytkovým kúskom. Kľakačka Rufus je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spojenie funkčnosti a dizajnu.

Parametre
Šírka68 cm
Hĺbka61 cm
Výška78/90 cm
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA10 kg
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.0625 m3
TYPOVÉ OZNAČENIERufus
VÝŠKA OD - DO (CM)78 - 90
ŠÍRKA SEDADLA (CM)44
HĹBKA SEDADLA (CM)36
VÝŠKA SEDADLA (CM)45
VÝŠKA SEDADLA - VÄČŠIA (CM)55
VÝŠKA SEDADLA OD - DO (CM)45 - 55
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)110
HLAVNÁ FARBAbéžová
FARBAbéžová / čierna
PREVEDENIE POŤAHUbéžová
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
DOPLNKOVÝ MATERIÁLmasív
MATERIÁLlátka / kov
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
ROZKLADACIA FUNKCIAnie
ÚLOŽNÝ PRIESTORnie
TABURETKAnie
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)60000
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEna kolieskach
Zobraziť ďalšie parametre
Ergonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čiernaErgonomická kľakačka na kolieskach Rufus - béžová / čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty