Nachádzate sa tu

Kúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatý / biely lesk

32.6 x 21.7 x 75.6 cm
86.00s DPH
71.67 € bez DPH
Varianty:
Kúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - antracitKúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatýKúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatý / biely leskKúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - alaska / biely leskKúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - antracit / craft zlatý
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 04.04.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:
100%
Priemerné hodnotenie
Hodnotil 1 zákazník
5star1x
4star0x
3star0x
2star0x
1star0x

Kúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatý / biely lesk

Kúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) BALETA 2S poskytne mimoriadny úložný priestor pre všetky uteráky, kozmetické prípravky a iné drobnosti, ktoré v kúpelni nesmú chýbať. Komplet dvoch rovnakých skriniek zo sebou nesie veľké výhody v ich zavesení na stenu. Môžete ich zavesiť zvisle vedľa seba, prípadne medzi ne zavesiť zrkadlo. Veľmi pekne pôsobia zavesené zvisle pod sebou, v tomto variante vyrerajú ako jedna vysoká skrinka, ktorá dodáva priestoru v kúpelni dôstojný vzhľad. Keďže skrinky sú závesné, priestor pod nimi ostane otvorený a tak sa uľahčí čistenie podlahy. Každá skrinka je vyrobená zo 16 mm hrubej kvalitnej drevotriesky a MDF a je orientovaná zvyslo na výšku. Disponuje otváracími dvierkami na silných závesoch, ktoré sa dajú namontovať pre otváranie do obidvoch strán a dokonca sú obohatené otváracím systémom TIP ON. Vo vnútri každej skrinky nájdete jednu poličku. Rozmery jednej skrinky sú (ŠxHxV): 32,6x21,7x75,6 cm. Veľmi pekný vzhľad im dodáva prevedenie craft zlatý / biely lesk, ktoré nádherne ukáže aj na ostatných prvkoch rady Baleta, ktoré spolu tvoria veľmi pekný celok a ten dodá Vašej kúpeľni ten správny šmrnc.

Parametre
Šírka32.6 cm
Hĺbka21.7 cm
Výška75.6 cm
POČET BALÍKOV VÝROBCU1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.045 m3
VÁHA S OBALOM VÝROBCU19.32 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEBaleta 2S
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAdub
DOPLNKOVÁ FARBAbiela
FARBAcraft zlatý / biely lesk
PREVEDENIE S LESKOMáno
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLDTD / MDF
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUDTD
OSVETLENIEnie
VÝHODY PRODUKTUsystém otvárania TIP ON
FUNKCIA POMALÉHO ZATVÁRANIAnie
KOLIESKAnie
UMÝVADLOnie
Zobraziť ďalšie parametre
Kúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatý / biely leskKúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatý / biely leskKúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatý / biely leskKúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatý / biely leskKúpeľňová skrinka na stenu (2 ks) Baleta 2S - craft zlatý / biely lesk
100%
Priemerné hodnotenie
Hodnotil 1 zákazník
5star1x
4star0x
3star0x
2star0x
1star0x
100%
Cyntia Icsóova
22.08.2022
5
Som veľmi rada že som si našla vašu stránku široko ďaleko som nenašla také dobré ceny ako u vás bez váhania si do budúcna plánujem objednať aj iní váš nábytok.
  • Cena
  • Kvalita
  • Vzhľad

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty