Nachádzate sa tu

Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)

329 x 220 x 79/97 cm
1289.00s DPH
1074.17 € bez DPH
Orientácia:
Varianty:
Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - smaragdová
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 23.05.2024
Doprava 9.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA
NÁKUPNÝ PORADCA:

Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)

Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe) je moderným a praktickým doplnkom do každého interiéru. Tento produkt značky Kondela je dodávaný v demonte, ale jeho montáž je jednoduchá.

Sedačka má rozmery 329 cm na šírku, 220 cm na hĺbku a jej výška sa pohybuje od 79 do 97 cm. Vďaka svojej veľkosti poskytuje dostatok miesta pre celú rodinu. Sedačka je vyrobená z kvalitnej látky, ktorá je odolná voči oderu (60000 cyklov Martindale). Farba sedačky je tmavosivohnedá (taupe), čo dodáva interiéru eleganciu a modernosť.

Okrem toho táto sedačka ponúka aj možnosť rozloženia na spanie s celkovou plochou 129 x 256 cm, čo oceníte pri návštevách alebo relaxe. Sedadlo má výšku 41 cm a hĺbku 57 cm, čo zabezpečuje maximálny komfort pri sedení. Sedačka tiež disponuje úložným priestorom, kde môžete uschovať napríklad deky alebo vankúše.

Ďalšou výhodou sú nastaviteľné opierky hlavy a rúk pre ešte väčší komfort. Sedačka je určená na celoročné využitie a jej údržba je jednoduchá - stačí ju utierať namokro. Tento nábytok je ideálny do obývačky alebo hosťovskej izby.

Vybavte svoj domov touto štýlovou a funkčnou sedačkou, ktorá ponúka nielen pohodlie, ale aj praktické riešenia pre každodenné využitie.

Parametre
Šírka329 cm
Hĺbka220 cm
Výška79/97 cm
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA5 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA3.957 m3
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA165 kg
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIELamora U L
VÝŠKA OD - DO (CM)79 - 97
HĹBKA SEDADLA (CM)57
VÝŠKA SEDADLA (CM)41
ŠÍRKA PLOCHY NA SPANIE (CM)129
HĹBKA PLOCHY NA SPANIE (CM)256
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)129 x 256
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAsivohnedá (taupe)
PREVEDENIE POŤAHUsivá
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYáno
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKáno
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
ROZKLADACIA FUNKCIAáno
ÚLOŽNÝ PRIESTORáno
ČALÚNENIE ZADNEJ ČASTIáno
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEnie
ORIENTÁCIAľavá
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)60000
Zobraziť ďalšie parametre
Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Lamora U L - sivohnedá (taupe)

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty