Nachádzate sa tu

Záhradná hojdačka Abea - biela

127 x 56 x 52 cm
170.00s DPH
141.67 € bez DPH
Varianty:
Záhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - čierna
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 02.05.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA
NÁKUPNÝ PORADCA:

Záhradná hojdačka Abea - biela

Záhradná hojdačka Abea - biela je ideálnym doplnkom do každej záhrady. Tento produkt od renomovanej značky Kondela je vyrobený z kvalitnej ocele, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči vonkajším vplyvom. Hojdačka sa dodáva v demonte, jej montáž vyžaduje určitú zručnosť.

Hojdačka má svetlú bielu farbu, ktorá dodá vášmu exteriéru sviežosť a eleganciu. Jej klasický dizajn sa hodí do rôznych štýlov zariadenia. Hoci neobsahuje doplnkové vankúše ani nastaviteľné opierky hlavy a rúk, poskytuje pohodlné sedenie pre všetky vekové kategórie.

Produkt je určený na letnú sezónu a mimo sezóny je potrebné ho uschovať. Jeho umiestnenie je na strop, čo umožňuje ušetriť priestor na zemi. Hojdačka má hmotnosť 17,5 kg a jej maximálne zaťaženie je 170 kg.

Rozmery hojdačky sú: šírka 127 cm, výška 52 cm a hĺbka 56 cm. Tento produkt je dostupný v rôznych farebných prevedeniach, takže si môžete vybrať ten, ktorý sa najlepšie hodí do vášho exteriéru. Hojdačka je určená pre ženy aj mužov a je ideálna na relaxáciu po náročnom dni.

Záhradná hojdačka Abea - biela je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitný a štýlový doplnok do svojej záhrady. Užite si pohodlie a relax na tejto úžasnej hojdačke.

Parametre
Šírka127 cm
Hĺbka56 cm
Výška52 cm
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA17.5 kg
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.069 m3
TYPOVÉ OZNAČENIEAbea
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)170
HLAVNÁ FARBAbiela
FARBAbiela
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLoceľ
DRUH KOVUoceľ
FUNKCIA POLOHOVANIAnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEnie
OPIERKY RÚKáno
KOLIESKAnie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEs reťazou
Zobraziť ďalšie parametre
Záhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - bielaZáhradná hojdačka Abea - biela

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty