Nachádzate sa tu

Záhradné kreslo z umelého ratanu Sottile - čierna

55 x 55 x 95 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Záhradné kreslo z umelého ratanu Sottile - čierna

Záhradné kreslo SOTTILE z umelého ratanu je ideálne na stretnutia s Vašimi blízkymi. Neobvykle elegantný nábytok bude skvelou ozdobou akejkoľvek záhrady alebo terasy. Sottile poteší všetkých, ktorí majú zmysel pre detail. Vďaka vysokej kvalite umelého ratanu si môžete vychutnať nemenný vzhľad nábytku aj po mnoho rokov. Tento nesmierne praktický materiál dokonale znáša škodlivé poveternostné podmienky. Umelý ratan je odolný voči dažďu, vetru a UV žiareniu. Čierny umelý ratan má rozmery 7-8 mm x 1,2 mm a má jemne rebrovanú štruktúru. Kreslo má kvalitnú oceľovú konštrukciu. Jeho rozmery sú (ŠxHxV): 55x55x95 cm.

Doplňujúce rozmery kresla:
- Výška od zeme k sedadlu: 45 cm
- Výška operadla od sedadla: 54 cm

Kreslo môžete použiť okamžite po vybalení. Materiál umelý ratan je odolný voči škodlivým atmosférickým podmienkam, avšak aby ste si užili nábytok čo najdlhšie, odporúčame zakúpenie ochranného krytu. Tmavosivé krytie je jednodielne a má spodnú časť so šnúrkou, preložené je kovovými krúžkami. Všetky obaly sú šité na objednávku.

Parametre
Šírka55 cm
Hĺbka55 cm
Výška95 cm
TYPOVÉ OZNAČENIESottile
VÝŠKA SEDADLA (CM)45
VÝŠKA OPERADLA (CM)54
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
HLAVNÁ FARBAčierna
FARBAčierna
HLAVNÝ MATERIÁLumelý ratan
MATERIÁLumelý ratan / hliník
DRUH KOVUhliník
ROZKLADACIA FUNKCIAnie
VÝPLŇ SEDACEJ ČASTImolitánová
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEmäkké sedenie
Zobraziť ďalšie parametre
Záhradné kreslo z umelého ratanu Sottile - čiernaZáhradné kreslo z umelého ratanu Sottile - čiernaZáhradné kreslo z umelého ratanu Sottile - čiernaZáhradné kreslo z umelého ratanu Sottile - čiernaZáhradné kreslo z umelého ratanu Sottile - čiernaZáhradné kreslo z umelého ratanu Sottile - čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty