Nachádzate sa tu

Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlomodrá

175 x 205 x 130 cm
904.00s DPH
753.33 € bez DPH
Varianty:
Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - sivá (Soft 29)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - tmavohnedá (Soft 66)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - ružováČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - bielaČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlosiváČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - cappuccinoČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - modráČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - béžová (Soft 33)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - tmavohnedá (Sawana 26)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlomodráČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - bordováČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - čierna (Sawana 14)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - čierna (Berlin 02)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - zelenáČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlohnedáČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - béžová (Dora 21)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - čierna (Soft 11)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - sivá (Sawana 05)Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - tmavomodráČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - sivá (Berlin 01)
OSVETLENIE:
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia pondelok 22.04.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlomodrá

Masívna manželská posteľ AVELLINO 160 bude dominantným kúskom nábytku vo Vašej spálni. Tajomstvo pohodlia tejto boxspringovej manželskej postele je ukryté v kvalitných matracoch, z ktorých pozostáva. Matrace vysoké 20 cm s bonelovými pružinami, ktoré majú veľkú nosnosť, je možné zodvihnúť jednoduchým pohybom pomocou pružinového mechamizmu, ktorým disponujú. Vrchná časť plochy na spanie s rozmerom (ŠxH): 160x200 cm je doplnená o topper matrac, ktorý je vyrobený z kvalitnej peny, dokonale sa prispôsobí tvaru Vášho tela a tak Vám zaručí sladké sny a rána, kedy budete vstávať skvele vyspatí a oddýchnutí. Výška plochy na spanie je až 73 cm, ktorá prispeje k vyššiemu komfortu pri vstávaní. Praktický úložný priestor je umiestnený pod matracmi na ľavej aj pravej strane a poskytne dostatok miesta pre posteľnú bielizeň. Nádych luxusu a elegancie dodáva posteli vysoké čalúnené čelo, s vodorovným prešívaním, kovové ozdobné nožičky, ktoré okrem krásneho dizajnu zabezpečujú aj správne odvetrávanie postele a bonusom vybavenia postele je možnosť LED osvetlenia. Posteľ je čalúnená kvalitnou látkou vo farbe svetlomodrá (Orinoco 85) a k dispozícii sú aj iné prevedenia. Celková šírka postele je 175 cm, hĺbka postele 205 cm a výška s čelom je 130 cm.
Parametre
Šírka175 cm
Hĺbka205 cm
Výška130 cm
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU193 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU2.693 m3
VÁHA S OBALOM VÝROBCU195 kg
POČET BALÍKOV VÝROBCU4 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEAvellino 160
ŠÍRKA PLOCHY NA SPANIE (CM)160
HĹBKA PLOCHY NA SPANIE (CM)200
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)160 x 200
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAmodrá
FARBAsvetlomodrá
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUOrinoco 85
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka / kov
OSVETLENIEáno
VÝHODY PRODUKTUtopper v cene, úložný priestor
FUNKCIA POLOHOVANIAnie
ÚLOŽNÝ PRIESTORáno
PRE POČET OSÔB2
NOŽIČKYkovové
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEbonellové pružiny, pena T25, T21
Zobraziť ďalšie parametre
Čalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlomodráČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlomodráČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlomodráČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlomodráČalúnená manželská posteľ s úložným priestorom Avellino 160 - svetlomodrá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty