Nachádzate sa tu

Hliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanová

290 x 290 x 215 cm
344.00s DPH
286.67 € bez DPH
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia streda 22.05.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA

Hliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanová

Hliníková pergola Pepy Basic v grafitovej a smotanovej farbe je ideálnym doplnkom do každej záhrady. Tento produkt od značky Kondela je dodávaný v demonte, jeho montáž vyžaduje určitú zručnosť. Pergola má moderný hranatý tvar a tmavú farbu, ktorá sa skvele hodí do každého exteriéru.

Pergola je vyrobená z kvalitného hliníka, ocele a polyesteru, čo zaručuje jej pevnú konštrukciu a odolnosť proti vetru. Primárne farebné prevedenie je sivé, sekundárne krémové. Hlavnou výhodou tohto produktu je jeho odolnosť proti vetru.

Produkt je určený na letnú sezónu a mimo sezóny by mal byť uskladnený. Jeho rozmery sú 215 cm na výšku a 290 cm na šírku a hĺbku. Celková váha balenia dodaného od dodávateľa je 29,5 kg.

Tento produkt patrí do kategórií Dom a záhrada, Stavby na záhrade, Záhradné stany a altánky. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú praktický a estetický doplnok do svojej záhrady, ktorý poskytne príjemný tieň v horúcich letných dňoch.

Typové označenie pergoly je Pepy Basic a jej farba je opísaná ako grafit / smotanová. Materiál je opísaný ako hliník / oceľ / polyester. Tento produkt je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a odolné riešenie pre svoju záhradu.

Parametre
Šírka290 cm
Hĺbka290 cm
Výška215 cm
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA29.5 kg
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.1287 m3
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEPepy Basic
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
HLAVNÁ FARBAsivá
DOPLNKOVÁ FARBAkrémová
FARBAgrafit / smotanová
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLhliník / oceľ / polyester
DRUH KOVUhliník
VÝHODY PRODUKTUodolnosť proti vetru
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEpevná konštrukcia
Zobraziť ďalšie parametre
Hliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanováHliníková pergola Pepy Basic - grafit / smotanová

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty