Nachádzate sa tu

Rohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodrá

340 x 170 x 92 cm
1473.00s DPH
1227.50 € bez DPH
Orientácia:
Varianty:
Rohová sedačka U s rozkladom Brava U L - béžováRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - horčicováRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - svetlosiváRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - svetlozelenáRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavosiváRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavozelená
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia pondelok 22.04.2024
Doprava 9.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Rohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodrá

Doprajte si vytúžený oddych po dni strávenom v práci s jedinečnou rohovou sedačkou U s rozkladom BRAVA U L. Je priestranná, mäkká, pohodlná, pripravená poskytnúť miesto na dokonalý relax, či odpočinok pri dobrom filme či s knihou v ruke. Vďaka svojmu tvaru sa stane nie len funkčným kusom nábytku, ale tiež dokonalým doplnkom Vašej obývačky. Jej súčasťou je tiež funkcia rozkladu, vďaka ktorej Vám vzniknutý priestor poskytne plnohodnotné lôžko na občasné prenocovanie, s rozmerom (ŠxH): 120x300 cm a taktiež priestranný úložný priestor, na uloženie náhradného posteľného prádla, diek, vankúšov a mnoho iného. Sedák aj operadlo sedačky sú vyrobené z inovatívnej, vysoko elastickej HR peny, ako aj peny T25, ktorá rýchlo reaguje na zmeny polohy tela, vďaka čomu sa dokáže prispôsobiť tomu, či sedíte, ležíte alebo spíte. Sedačka je celočalúnená kvalitnou a veľmi odolnou látkou Velvetmat v prevedení tmavomodrá, ktoré je veľmi príjemná na dotyk, s hmotnosťou 425 g/m2 a odolnosť voči oderu podľa Martindale testov viac ako 100000 cyklov. Je tiež vysoko odolná proti žmolkovaniu, je vodeodolná, netieňuje a je elegantná. Charakteristickým znakom tohto jedinečného kúsku je zdobenie sedacej časti originálnym prešívaním a tiež veľké opierkové vankúše. Jej celkové rozmery sú (ŠxHxV): 350x170x92 cm a jej nosnosť je 400 kg. Výška sedadla je 40 cm a jeho hĺbka je 72 cm. Zariaďte si svoje srdce domova vkusne, nadčasovo a originálne so sedačkou Brava.
Parametre
Šírka340 cm
Hĺbka170 cm
Výška92 cm
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU193 kg
POČET BALÍKOV VÝROBCU3 ks
VÁHA S OBALOM VÝROBCU195 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU3.8086 m3
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEBrava U L
HĹBKA SEDADLA (CM)70
VÝŠKA SEDADLA (CM)40
ŠÍRKA PLOCHY NA SPANIE (CM)120
HĹBKA PLOCHY NA SPANIE (CM)300
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)120 x 300
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)400
HLAVNÁ FARBAmodrá
FARBAtmavomodrá
PREVEDENIE POŤAHUmodrá
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUVelvetmat 40
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLlátka / drevo
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
ROZKLADACIA FUNKCIAáno
ÚLOŽNÝ PRIESTORnie
ČALÚNENIE ZADNEJ ČASTIáno
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEáno
ORIENTÁCIAľavá
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)100000
Zobraziť ďalšie parametre
Rohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodráRohová sedačka U s rozkladom Brava U L - tmavomodrá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty