Nachádzate sa tu

Záhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chróm

204 x 48 x 115 cm
1752.00s DPH
1460.00 € bez DPH
Skladom u dodávateľa >5 ksSkladom u dodávateľa >5 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 11.04.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Záhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chróm

Ak je grilovanie aj Vašou vášňou, mali by ste si zaobstarať najlepšie vybavenie, ktoré posunie príjemný čas grilovačky na vyšší level a poteší aj najnáročnejších používateľov. S radosťou Vám predstavujeme záhradnú kuchyňu BASTER K4PLUS, ktorú radíme do skupiny plynových záhradných grilov. Vďaka svojej všestrannej využiteľnosti si všetku prácu spojenú s grilovaním vybavíte na jednom mieste. Myslíme tým nie len samotné grilovanie, ale aj prípravu a krájanie jedla, zaujímavé riešenie schladenia nápojov v zabudovanej chladničke a nakoniec umytie všetkého potrebného riadu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou stolovania. Precízne spracovaný dizajn grilu, so štyrmi horákmi ukrytými pod poklopom a samostatným bočným horákom, ktorý je osadený v kovovej skrinke na kolieskach, prekoná všetky očakávania. Výhodou grilu je tiež vstavaný teplomer, ktorý umožňuje monitorovať a nastavovať teplotu podľa pripravovaného pokrmu. Elektrické zapaľovanie uľahčuje spustenie grilu a rukoväť na veku grilu zabráni možnému popáleniu. Súčasťou je hadica na pripojenie fľaše. Regulátor nie je súčasťou, je potrebné ho dokúpiť. Výkon jedného horáka je 2,63 kW. Veľkú grilovaciu plochu (2340 cm2), oceníte najmä pri rôznych rodinných oslavách či gril party s priateľmi. Materiály použité na jeho výrobu ako liatinový rošt, práškovo lakovaná oceľ, z ktorej je konštrukcia grilu a ovládací panel z nehrdzavejúcej ocele, sú zárukou jeho dlhej životnosti. S množstvom grilovacieho náradia si skvelo poradia tri moduly skriniek s dvierkami a hotové jedlo bez starostí pripravíte aj odložíte na pracovnú dosku, ktorá je súčasťou tejto zaujímavej záhradnej kuchyne. V neposlednom rade treba spomenúť aj ohromnú výhodu tohoto celku a to umývadlo s batériou, ktoré sa postará o bezproblémové vyčistenie všetkého náradia, riadu aj celého zariadenia. Celkové rozmery záhradnej plynovej kuchyne sú (ŠxHxV): 204x48x115 cm a farebné prevedenie je v elegantnej čiernej farbe doladené chrómovými časťami. Plynová záhradná kuchyňa BASTER K4PLUS je teda tvorená z troch dielov, ktoré sa v celku stávajú kľúčovým pomocníkom na usporiadanie parádnej grilovačky počas letnej sezóny.

Parametre
Šírka204 cm
Hĺbka48 cm
Výška115 cm
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.6293 m3
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA96 kg
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA4 ks
ČISTÁ VÁHA DODÁVATEĽA86 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEBaster K4PLUS
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
HLAVNÁ FARBAčierna
FARBAčierna / chróm
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLkov
VÝHODY PRODUKTUchladnička, umývadlo, batéria, pracovná doska
KOLIESKAáno
ENERGETICKÁ TRIEDAG
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEvstavaný teplomer, elektrické zapaľovanie
Zobraziť ďalšie parametre
Záhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chrómZáhradná kuchyňa Baster K4PLUS - čierna / chróm

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín
Možnosť dokúpiť: 

Alternatívne produkty