Nachádzate sa tu

Odpadkový kôš na triedený odpad (4 ks) ISWB20S4 20 l - antracit

23.2 x 39.5 x 33.3 cm
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Odpadkový kôš na triedený odpad (4 ks) ISWB20S4 20 l - antracit

Vytrieďte odpad v domácnosti pomocou plastového odpadkového koša na triedený odpad (4 ks) ISWB20S4 20 l. Je to set štyroch kvalitných plastových košov a každý z nich disponuje objemom 20 litrov. Praktické veko košov zabezpečí ich stabilitu pri ukladaní na seba, vďaka čomu tiež šetríte miesto v priestore. Jednoduchý, moderný dizajn a nadčasové prevedenie vo farbe antracit skvele zapadne do každej domácnosti. Materiál použitý na výrobu je kvalitný, ľahko umývateľný plast, čo zaručuje ich dlhú životnosť. Rozmer jedného koša je (ŠxHxV): 23,2x39,5x33,3 cm. Rozmer poskladaných košov na seba je: (ŠxHxV): 46,4x39,5x66,6 cm. V balení nájdete aj nálepky vo farbách podľa typu triedeného odpadu, s ktorými už nebude problém triediť odpad efektívne, recyklácia nie je ani zložitá, ani namáhavá. Odpadky sa objavujú v každej domácnosti, preto je aj odpadkový kôš ich neoddeliteľnou súčasťou.

Parametre
Šírka23.2 cm
Hĺbka39.5 cm
Výška33.3 cm
VNÚTORNÝ OBJEM80 l
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU3.01 kg
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU4 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE INTERNÝ0.0554 m3
POČET BALÍKOV INTERNÝ1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEISWB20S4
DODÁVA SAzmontované
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAantracit
HLAVNÝ MATERIÁLplast
MATERIÁLplast
KOLIESKAnie
Zobraziť ďalšie parametre
Odpadkový kôš na triedený odpad (4 ks) ISWB20S4 20 l - antracitOdpadkový kôš na triedený odpad (4 ks) ISWB20S4 20 l - antracitOdpadkový kôš na triedený odpad (4 ks) ISWB20S4 20 l - antracitOdpadkový kôš na triedený odpad (4 ks) ISWB20S4 20 l - antracit

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty