Nachádzate sa tu

Vešiakový panel s lavicou a zrkadlom Thebes HW - dub artisan / sivá

90 x 38.3 x 196 cm
111.00s DPH
92.50 € bez DPH
Varianty:
Vešiakový panel s lavicou a zrkadlom Thebes HW - dub artisan / siváVešiakový panel s lavicou a zrkadlom Thebes HW - dub artisan / champagne
Skladom 4 ksZostávajú už len 4 ks
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 04.04.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Vešiakový panel s lavicou a zrkadlom Thebes HW - dub artisan / sivá

Predsieň je kľúčom k Vašej domácnosti, má byť nie len krásna, ale hlavne funkčná a praktická. Jedným zo základných, praktických prvkov vybavenia sa môže stať vešiakový panel s lavicou a zrkadlom THEBES HW. Nie len, že si oblečenie jednoducho zavesíte a zvesíte z háčika, môžete svoj zovňajšok skontrolovať v zrkadle a pri obúvaní si pohodlne sadnúť na lavicu, ktorá navyše disponuje zásuvkou. Materiál použitý na jeho výrobu je kvalitná drevotriesková doska, ktorá je nenáročná na údržbu. Nadčasové farebné prevedenie dub artisan / sivá spolu tvoria harmonický celok. Rozmery má (ŠxHxV): 90x38,3x196 cm a je dodávaný v demonte. Mäkký podsedák je možné doobjednať. Kolekcia Thebes je veľmi moderná, usporiadaná a pôsobí reprezentatívne. Všetky jej prvky je možné krásne kombinovať a vytvoriť tak predsieň či vstupnú halu podľa Vašich predstáv. Stavte na výborný prvý dojem, ktorý s touto kolekciou bezpochyby dosiahnete a ohúrite každú návštevu, ktorá vstúpi do Vašej domácnosti.

Parametre
Šírka90 cm
Hĺbka38.3 cm
Výška196 cm
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU38.8 kg
POČET BALÍKOV VÝROBCU2 ks
KUSOV V BALENÍ VÝROBCU1 ks
VÁHA S OBALOM VÝROBCU39.2 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEThebes HW
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAdub
DOPLNKOVÁ FARBAsivá
FARBAdub artisan / sivá
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLDTD
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUDTD
VÝHODY PRODUKTUso zásuvkou a lavicou
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEbez podsedáka
Zobraziť ďalšie parametre
Vešiakový panel s lavicou a zrkadlom Thebes HW - dub artisan / siváVešiakový panel s lavicou a zrkadlom Thebes HW - dub artisan / siváVešiakový panel s lavicou a zrkadlom Thebes HW - dub artisan / sivá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín
Možnosť dokúpiť: 

Alternatívne produkty