Nachádzate sa tu

Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Soft 11)

340 x 200 x 70/88 cm
1072.00s DPH
893.33 € bez DPH
Orientácia:
Varianty:
Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - bielaRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - cappuccino / béžováRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - cappuccino / tmavohnedáRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Berlin 02) / biela (Soft 17)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Berlin 02) / čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Sawana 14) / biela (Soft 17)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Sawana 14) / čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - mentolová / svetlosiváRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - modrá / siváRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - ružová / fialováRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - sivá (Berlin 01) / biela (Soft 17)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - sivá (Berlin 01) / čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - sivá (Sawana 05) / biela (Soft 17)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - sivá (Sawana 05) / čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - sivá / svetlosiváRohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - tmavohnedá
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia pondelok 22.04.2024
Doprava 9.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Soft 11)

Luxusná rohová sedačka GROSSETO L v tvare U bude stredobodom pozornosti Vašej obývačky. Obývačka je miesto, kde trávite väčšinu dňa, tak aj jej vybevenie Vám musí poskytnúť pohodlie a komfort pri oddychu po práci alebo len tak, pri relaxovaní a pri pozeraní televízie. Sedačka disponuje výklopnou funkciou rozkladu a tak jednoducho rozložíte lôžko s rozmerom (ŠxH): 120x295 cm. Tiež je vybavená širokým úložným priestorom, kde sa hravo zmestí Vaša posteľná bielizeň či iné sezónne prádlo. Nezameniteľný charakter sedačky tvorí ozdobné prešívanie na sedacej časti a široká lakťová opierka, ktorú môžete využiť aj ako sedadlo. Mäkkosť a pohodlie sedačky vo farebnom prevedení čierna (Soft 11) zabezpečuje vysoko kvalitná pena, ktorou je sedačka vyplnená. Materiál použitý na jej výrobu je kvalitná a odolná ekokoža. Rozmery tejto priestrannej krásky sú (ŠxHxV): 340x200x37-88 cm a jej váha je 198 kg. Výhodou je možnosť voľby ľavého a pravého prevedenia a tak sedačku môžete dokonale prispôsobiť Vašim interiérovým možnostiam.
Parametre
Šírka340 cm
Hĺbka200 cm
Výška70/88 cm
POČET BALÍKOV VÝROBCU4 ks
ČISTÁ VÁHA VÝROBCU198 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU3.86 m3
VÁHA S OBALOM VÝROBCU200 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEGrosseto L
VÝŠKA OD - DO (CM)70 - 88
HĹBKA SEDADLA (CM)53
VÝŠKA SEDADLA (CM)37
ŠÍRKA PLOCHY NA SPANIE (CM)120
HĹBKA PLOCHY NA SPANIE (CM)295
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)120 x 295
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAčierna
FARBAčierna (Soft 11)
PREVEDENIE POŤAHUčierna
OZNAČENIE PREVEDENIA POŤAHUSoft 11
HLAVNÝ MATERIÁLekokoža
MATERIÁLekokoža / kov
POŤAHOVÝ MATERIÁLekokoža
VÝHODY PRODUKTUrozklad, úložný priestor
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
ROZKLADACIA FUNKCIAáno
ÚLOŽNÝ PRIESTORáno
ČALÚNENIE ZADNEJ ČASTIáno
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEnie
ORIENTÁCIAľavá
NOŽIČKYkovové
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEmolitánovo-pružinové sedenie
Zobraziť ďalšie parametre
Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Soft 11)Rohová sedačka U s rozkladom a úložným priestorom Grosseto L - čierna (Soft 11)

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty